Prisjetila se snimanja

Kate Winslet otkrila tajnu o 'zloglasnoj' sceni iz 'Titanica'

25.09.2024 u 14:17

Bionic
Reading

Od trenutka kada je prikazan na kino ekranima u prosincu 1997. godine, film redatelja Jamesa Camerona očarao je publiku diljem svijeta. Ultimativni romantični uradak mnogi već znaju skoro napamet, ali nisu im poznate sve činjenice o njemu koje su tijekom godina otkrili glumci. Kate Winslet je obznanila iznenađujuću činjenicu tijekom snimanja

Kate Winslet se nedavno, tijekom promocije svog novog filma 'Lee' u New Yorku, prisjetila snimanja 'Titanica'.

Pričala je o 'zloglasnoj' sceni gdje Jack, kojeg glumi Leonardo DiCaprio umire. Kate je rekla da voda nije bila ni približno duboka kako izgleda na filmu. 'Da razbijem iluziju, bazen je bio do struka u tom trenutku', poručila je.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Istaknula je i da je bilo vrlo jednostavno ući i izaći iz bazena kako bi otišla u kupaonicu tijekom snimanja. 'Leo je, bojim se reći, bio na koljenima. Ne bih trebala to govoriti, Jimmy Cameron će me nazvati', našalila se glumica. 'Zapravo, ono što je bilo nevjerojatno u vezi s rubovima bazena je da je to bio 'beskonačni' bazen. Stalno je tekla voda i mogli ste čuti stalni zvuk vode', ispričala je.

Izvor: Društvene mreže

Zanimljivo je da, fanovi i kritičari filmova nerijetko raspravljaju o tome je li Jack mogao stati na vrata koja su plutala na vodi i preživi, umjesto da tragično skonča u ledenoj vodi. Drvena vrata ubrzo su postala jedan od najpoznatijih rekvizita, a ove godine prodana su na aukciji.

SPOJILI IH PROJEKTI

Ovi parovi s ekrana u stvarnom su životu jako dobri prijatelji već godinama

Pogledaj galeriju