DAINA ONIUNAS PUSIĆ

Kći Vesne Pusić predstavila u New Yorku svoj film u kojem glumi Elaine iz 'Seinfelda'

07.06.2024 u 09:41

  • +7

Premijera filma 'Tuesday'

Izvor: Profimedia / Autor: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Daina Oniunas Pusić, kći političarke Vesne Pusić i Jurgisa Oniunasa, Amerikanca litavskog podrijetla, gradi uspješnu filmsku karijeru u inozemstvu

Daina Oniunas-Pusić, spisateljica i redateljica koja godinama živi u Londonu, predstavila je u New Yorku svoj film 'Tuesday', u kojem je okupila impresivnu glumačku ekipu, a predvodi je proslavljena glumica Julia Louis-Dreyfus, gledateljima najpoznatija po ulozi Elaine u legendarnoj seriji 'Seinfeld'.

Osim nje, u ovom prvom Daininom dugometražnom filmu glumi Lola Petticrew.

Inače, snimila je 'Tuesday' u suradnji s poznatim studijem A24 koji potpisuje kultne filmove poput 'Lady Bird', 'Everything Everywhere All At Once' i 'Hereditary'.

Kći bivše hrvatske ministrice vanjskih i europskih poslova prije dvije godine potpisala je ugovor s agencijom za talente Creative Artists Agency (CAA) iz Los Angelesa.

Za premijeru je odabrala haljinu minimalističkog stila u crnoj boji bez naramenica, a Julia Louis-Dreyfus (63) izgledala je desetljećima mlađe u senzacionalnoj smeđoj haljini bez rukava koja je otkrila njezinu besprijekornu figuru.

U tom filmu, koji su producirali A24, BBC i BFI, glumi majku koja strahuje od skore smrti svoje neizlječivo bolesne kćeri po imenu Tuesday (glumi je Petticrew), a smrt im se otkriva u obliku papige koja može govoriti i smanjiti se do veličine miša ili narasti do veličine čovjeka.

Film je dobio brojne pozitivne ocjene, a u američka kina stiže danas.

sve osim nogometa

Učitavanje...