WALK OF FAME

Kćeri su mu izrasle u prave ljepotice: Ewan McGregor u rijetkom pojavljivanju s djecom

18.09.2024 u 13:30

Bionic
Reading

Čak četiri kćeri glumac Ewan McGregor ima s bivšom suprugom Evom Mavrakis, dok s Mary Elizabeth Winstead ima samo sina. Tri ljepotice i nestašni dječak jučer su mu bili najbolja pratnja kada je otkrivao najveće priznanje za svakog glumca - svoju zvijezdu na holivudskom Walk of Fame

Iako svih ovih godina obitelj čuva samo za sebe i imamo ih prilike viđati uistinu u rijetkim prilikama, jučerašnje otkrivenje zvijezde s njegovim imenom na holivudskom Walk of Fameu, bilo je i više nego dovoljan razlog da Ewan McGregor 'izvede' svoje kćeri i sina i predstavi ih javnosti.

Ovo veliko priznanje, koje dobijaju glumci s uistinu bogatom karijerom, puno je značilo ovom glumcu, koji nije krio ponos dok je pozirao sa suprugom, glumicom Mary Elizabeth Winstead, s kojom je u braku dvije godine.

McGregor se nije libio ni poljubiti je pred okupljenim fotografima, a onda su uz njega stale i tri od četiri kćeri koje ima iz braka s Evom Mavrakis.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Na okupu zbog zvijezde

Clara (28), Jamyan (22) i Anouk (13) nisu mogle sakriti ponos kada su se spustile uz očevu zvijezdu i dotakle je, pozirajući okupljenim fotografima, dok je najmlađi od njegovo petero djece, trogodišnji Laurie zabavljao sve okupljene.

Inače, Clara, Anouk i 22-godišnja Esther koja nije bila u Los Angelesu s ocem na ovom za njega važnom događaju, biološka su djeca Eve Mavrakis i Ewana McGregora, dok su 22-godišnju Jamyan posvojili kao iz njezine rodne Mongolije.

Tada četverogodišnju Jamyan McGregor je ugledao dok je snimao film u Mongoliji 2004. i tom prilikom posjetio tamošnje sirotište gdje je upoznao djevojčicu koja ga je osvojila na prvu.

Ewan McGregor s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Govor zahvale

U govoru zahvale 53-godišnji glumac prvo se zahvalio najstarijoj Clari s kojom je snimao film 'Bleeding Love'. Druga kćer, Esther, zbog obveza nije mogla prisustvovati ovom događaju, budući da trenutno snima televizijsku seriju u Novoj Škotskoj. Dotakao se i dviju kćeri koje nisu krenule glumačkim stopama poput svojih roditelja.

'Moje dvije kćeri, koje nisu glumice, su ovdje. Anouk, koja je premlada da bi glumila, je nevjerojatno ljudsko biće. Jamyan, moja prelijepa kći Jamyan, s njom nikada neću glumiti jer će Jamyan biti detektiva odjela za ubojstva. Ona traži svoj put i nevjerojatno smo ponosni na tebe zbog svega što radiš i svega što ćeš postići.'

Na kraju je, naravno, škotski glumac spomenuo i trogodišnjeg sina Laurieja kojeg je dobio s glumicom Mary Elizabeth Winstead.