slomila se

Lana Jurčević pred fanovima doživjela potpuni slom: Evo zbog čega je bila u suzama

29.09.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica posljednjih u potpunosti je posvećena svojoj kćerkici Mayli Lily koju je rodila u studenom prošle godine, a što je savršeno okrunilo njenu ljubav sa partnerom Filipom Kratofilom. Nedavno se vratila glazbenoj karijeri i odradila prvi nastup nakon poroda

Lana Jurčević glazbenu karijeru je trenutno stavila na drugo mjesto što joj, očito je, nije lako palo. U emotivnom obračanju je priznala da joj nedostaje bavljenje glazbom.

'Nemojte me zaboraviti'

Objavila je video u kojem nije mogla suzdržati suze kada je na radiju čula pjesmu 'Prava ljubav' koju pjeva s Lukom Nižetićem. 'Danas sam imala totalni meltdown kad je ovo došlo na radiju. Fali mi mjuza jaaaako, ali jednostavno... Maki me sad treba više. A vi me nemojte zaboraviti. Volim vas', napisala je Lana Jurčević na svom Instagram profilu.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'Maki i ja plačemo u duetu. Gledat ćeš ti mamu svoju još da radi ono što joj srce naaaajviše voli. Nešto je u zraku, non stop me tagate u zadnje vrijeme na pjesme i non stop se pjesme vrte - hvala i radijima. Hvala svima na preslatkim porukicama na storije, sve ih čitam', navela je.

Lani se potom u komentarima javio i Luka Nižetić. 'Prava ljubav. Zauvik', poručio je. Fanovi su pjevačici poslali poruke podrške, ali i priznali kako ništa manje emotivno ni sami ne doživljavaju spomenutu pjesmu koja je objavljena prije gotovo 20 godina a koja ju je lansirala među glazbene zvijezde.

USKLADILA JE SVE

Dobitna kombinacija: Lana Jurčević istaknula liniju u cvjetnoj haljini

Pogledaj galeriju