Marija Purišić

'Mama Lazanja' danas je najponosnija majka, a evo što kaže o sinovom nastupu

08.05.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Jučer je navečer jedna majka bila posebno ponosna! Gledati svog sina kako stoji pred 9.000 ljudi u publici i zapanjujućim brojem kamera san je koji Marija Purišić sigurno nije ni sanjala, a sada živi najuzbudljivije dane dosadašnje karijere svog 28-godišnjeg sina

Baby Lasagna priznao je da je glazba dio njegovog života odmalena jer mu je otac bio strastveni gitarist, a veza Marka i gitare dogodila se sasvim slučajno kada je 'bubnuo' da za rođendanski poklon želi - gitaru. Od rođendanske želje do nastupa koji je ujedinio čitavu Hrvatsku prošlo je 20-ak godina, a na uspjeh sina najponosniji su roditelji.

Ovih dana srce kao da nam kuca u nekom drugačijem ritmu od onog uobičajeno, a pozdravljamo se oponašajući mačke. Naravno, sve je to zbog pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' koja se Hrvatima toliko svidjela da nas je okupila u istim nadama - da Baby Lasagna pobijedi u Švedskoj i Euroviziju nakon 35 godina dovede u Hrvatsku.

'Osjećam se blagoslovljeno. Blagoslov je imati takvo dijete koje uveseljava mnoge domove u Hrvatskoj i inozemstvu', rekla je za Istra24 Marija Purišić, najponosnija majka danas.

Marija Purišić rijetko kad komentira ovu euforiju koju su stvorili njezin sin, buduća snaha i njihovi prijatelji i suradnici, a ostala je i samozatajna ne otkrivši što je Marku Purišiću savjetovala prije nastupa: 'To je samo način komuniciranja mame i sina.'

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson