omiljeni frontmen

Marijan Ban se povukao s estrade prije 7 godina, ali ovom pozivu nije mogao odoljeti

24.10.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Nekadašnji vođa kultnog benda Daleka obala, čiji su hitovi odgojili mnoge generacije, Marijan Ban, već dulje vrijeme živi daleko od medijskog svijetla, rijetko se pojavljujući u javnosti. Svi ga se sjećaju po karizmi, jedinstvenim izvedbama i nezaboravnom grubom, ali i ugodnom glasu

Upravo je specifičan glas obožavanog glazbenika i frontmana Daleke obale izazvao posebne emocije u snimci koju je naježila mnoge.

Naime, Marijan Ban se oglasio na Twitteru i podijelio informaciju o svom novom 'angažmanu'. 'Gibonni je nekidan imao u Hvaru promociju knjige njegove poezije prevedene na španjolski jezik. Za tu priliku sam odrecitirao meni posebno dragu pjesmu Udica', napisao je uz snimku s YouTubea.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Nema tko se nije oduševio kad je pročitao ovu informaciju, a posebno kad su ga čuli u ovoj verziji. 'Vi ste gospodine Ban savršenstvo bez muzičke mane, uveseljavajte nas još dugo dugo svojin pismama, živili', 'Savršenstvo', 'Udica je prava udica za dušu', 'Divno Bane! Razveselilo me šta san ti čula glas', poručuju mu pratitelji.

Živi mirno i povučeno

Bivšeg pjevača danas se rijetko može vidjeti u javnosti, a pjevati je prestao zato što je htio drukčije živjeti, ali i zbog zdravlja. Podsjetimo, sa suprugom Dominom ima troje djece - sina Marka te kćeri Anku i Mirtu, a sad uživa u ulozi višestrukog djeda. Djed je prvi put postao u ljeto 2017. kad je dobio unuka Šimu Bana. 'Možete me zvat dida (nono, djed, deda...)’, objavio je tada ne krijući ponos.

Izvor: Društvene mreže