u nigeriji

Meghan Markle vješto koristi trikove koje je naučila od princeze Diane

13.05.2024 u 13:47

Bionic
Reading

Posjet princa Harryja i Meghan Markle Nigeriji obilježila su modna izdanja bivše glumice. Moda joj je uistinu u malom prstu, ali tu je i šalabahter koji je posudila od Diane

Nerijetko se Meghan Markle uspoređivala s princezom Dianom pokušavajući se približiti javnosti. Osim gestama i javnim istupima prema onima najugroženijima, Markle se nerijetko poslužila i Dianinim provjerenim stilskim formulama, a ponovno je to učinila i tijekom putovanja u Nigeriju.

Meghan Markle dobro je proučila stilski priručnik princeze Diane, a suradnja s poznatom stilisticom Jamie Mizrahi iznjedrila je brojne outfite koji odišu estetikom tihog luksuza.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U petak je Meghan Markle svoj elegantni outfit sačinjen od jednostavne duge bijele haljine bez naramenica i Aquazzura nude sandala upotpunila zlatnom oglicom koja je nekoć pripadala princezi Diani, a već u subotu nosila je drugu kombinaciju inspiriranu Harryjevom majkom.

Subotu je obilježila odvažna kombinacija u bijelom, a oko vrata je nosila krutu zlatnu ogrlicu kakvu je Diana nosila tijekom posjeta istoj afričkoj zemlji.

Podsjetimo, princ Harry i njegova supruga prije nekoliko su dana otputovali u Nigeriju na poziv čelnika stožera nigerijske vojske. Osim što se tamo susreću s visokim državnim dužnosnicima, promoviraju i Invictus Games, igre u sklopu kojih organiziraju sportske događaje za ranjene, bolesne ili ozlijeđene veterane i vojno osoblje.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia