fenomenalan dizajn

Čak i Meghan Markle reciklira haljine, a ova za nju ima posebno značenje

13.05.2024 u 10:29

Bionic
Reading

Meghan Markle je za Majčin dan, ujedno zadnji dan koji su ona i princ Harry proveli u Nigeriji, odabrala haljinu koja za nju ima posebno značenje. Riječ je o svilenoj jarkožutoj haljini, istoj onoj koju je nosila za prvi rođendan sina Archieja

Vojvotkinja od Sussexa izgledala je fantastično u žutoj haljini Caroline Herrere posljednjeg dana provedenog u Nigeriji. Tijekom tog dana Meghan Markle i princ Harry posjetili su državnu guvernerovu kuću u Lagosu, a Meghan je posegnula za spektakularnom haljinom koja za nju ima sentimentalnu vrijednost i predstavila ju je kao svojevrsnu odu Majčinom danu.

Naime, dok je prisustvovala prijemu državnog guvernera u Lagosu u sklopu trodnevnog putovanja kraljevskog para Nigerijom u čast desete godišnjice Invictus Gamesa – Meghan Markle je zablistala u žutoj haljini bez rukava oversized i maksi kroja, čiji dizajn potpisuje Carolina Herrera.

Meghan, koja je još jednom potvrdila svoj status modne ikone, izgled savršenog dnevnog glamura upotpunila je dijamantnom ogrlicom Logan Hollowell i naušnicama Jennifer Meyers u obliku diska, a nije izostavila ni omiljenu joj narukvicu Love Cartier. Preko haljine je prebacila prugasti zeleno-žuti ogrtač i time izgledu dodala afrički štih, a ispod nje provirivale su fantastične koćne Aquazzurine nude sandale jednostavnog i elegantnog izgleda.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

A ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je vojvotkinja od Sussexa nosila istu tu haljinu 2020. povodom prvog rođendana sina, princa Archieja, a to otkrivaju slike iz dokumentarne serije 'Meghan i Harry' objavljene 2022. na Netflixu.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Budući da nije mogla provesti vrijeme s djecom na Majčin dan, koji se obilježavao u nedjelju, odluka vojvotkinje da reciklira haljinu imala je određeno sentimentalno značenje.

Prema pisanju stranih magazina Peoplea i Helloa, Meghan, koja je više puta proglašena jednom od ikona tihog luksuza, u posljednje vrijeme trudi se nositi što više boja tijekom javnih pojavljivanja, a tome itekako pogoduje žuta haljina Caroline Herrere, baš kao i zadivljujuća crvena kreacija nigerijskog dizajnera u usponu Orire, koju je odjenula dan ranije.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia