smiješan odgovor

Melania Trump prisjetila se rodne Slovenije, a evo što je rekla na pitanje u čemu Trump spava

13.10.2024 u 12:00

Bionic
Reading

Bivša prva dama gostovala je u emisiji The Five na kanalu Fox News kako bi promovirala svoje nove memoare, a pri tome je odgovorila i na neka škakljiva pitanja o svom suprugu, Donaldu Trumpu

Usne su joj zapečaćene! Bivša prva dama Melania Trump pojavila se u emisiji The Five na kanalu Fox News kako bi promovirala svoje nove memoare.

Spava li Donald Trump?

Za vrijeme trajanja emisije suvoditelj Greg Gutfeld pitao je bivšu prvu dami spava li uopće njezin suprug, bivši predsjednik Donald Trump.'Ne spava puno. Spava, naravno. Mora,' odgovorila je Melania. Greg je zatim upitao: 'Nosi li on pidžamu?'

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Ne,' uz smijeh je odgovorila Melania. 'Što on nosi kad spava, Melania?' zadirkivao je Greg Melaniu, na kraju natjeravši bivšu prvu damu da rukom 'zaključa' usne.

'Jeste li ikada zastali i razmislili o svom životu i zapitali se kako ste došli ovdje? Došli ste u SAD '96., stigli ste na JFK, a onda ste završili u Bijeloj kući. Očito, niste to očekivali. Postoje li trenuci kada se pitate kako ste završili ovdje?, upitao je voditelj bivšu prvu damu.

Da, nevjerojatno putovanje, nevjerojatna priča. Došla sam iz malog grada u Sloveniji, a zatim otišla u Milano, Pariz, New York. Nikad ne znaš što se može dogoditi u životu. Ne znamo budućnost. Ne znamo što će biti sljedeće godine. Evo nas,' rekla je Melania.

A na pitanja bi li se udala za Donalda Trumpa da je imala kristalnu kuglu na kojoj piše da će biti predsjednik, Melania je je samo kratko rekla: 'Zanimljivo pitanje.

Priče o suprugu

'Što se tiče toga postoji li nešto što bi željela da drugi znaju o njezinom suprugu, Melania je istaknula da su u njezinoj knjizi 'neke priče'. 'To su nekako, znate, slatke, lijepe priče. On je vrlo topao. Zabavan je. Ima sjajnu osobnost', rekla je. 'On je vrlo strastven prema ovoj zemlji. Sve što želi, želi ovu zemlju učiniti sigurnom kako bi svi imali posao i uživali u obiteljskom životu,' dodala je.

Barron uživa u New Yorku

Melania je u braku s Donaldom od 2005. Bivši predsjednik i njegova treća supruga imaju jedno dijete, sina Barrona Trumpa. 18-godišnjak, koji je najmlađi od petero Donaldove djece, student je na NYU. Melania je s voditeljima emisije The Five podijelila novosti o svom sinu, rekavši im: 'Sjajno mu ide. Voli predmete i svoje profesore.'

'Dobro mu je. Napreduje i uživa ponovno biti u New Yorku,' dodala je.

Melanijini istoimeni memoari objavljeni su 8. listopada. Tijekom pojavljivanja u emisiji The Five, supruga 45. predsjednika Sjedinjenih Država rekla je kako misli da o njoj postoji 'puno dezinformacija'. 'Zato sam rekla da mislim da je vrijeme da ljudi čuju od mene, i moju priču, moju perspektivu i istinu,' dodala je.