čvrsta i odlučna

Može li pribranost pomoći Kate Middleton u njezinoj najtežoj borbi?

21.08.2024 u 06:14

Bionic
Reading

Britanska kraljevska obitelj započela je 2024. objavom teških vijesti, ali polovicom godine Kate Middleton jasno je dala do znanja da njezin oporavak teče prema planu. U danima u kojima je u fokusu njezino zdravlje Middleton zadržava hladnu glavu i brine se za dobrobit svojih najmilijih

Princeza Kate Middleton u srpnju se pojavila na Wimbledonu te je, mnogi bi se složili, zasjenila i sportski okršaj dvojice finalista engleskog turnira. Još je u svibnju otkrila da će ovog ljeta sudjelovati u ponekim javnim angažmanima, no liječenje i oporavak nalaze joj se u fokusu.

Middleton je zadržala pribranost u svojoj borbi s karcinomom, a ljetno razdoblje provodi u krugu obitelji.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Jako je smirena. Ona je osoba koja želi pronaći rješenje i izdići se iznad buke i drame, a mislim da, s obzirom na to kroz što je prošla, ne želi gubiti vrijeme na buku. Živi dan po dan i radi stvari koje želi', rekao je stručnjak za kraljevsku obitelj i pisac Robert Jobson za strane medije.

Djeca su u fokusu Kate Middleton

Osvrnuvši se na zdravstvenu situaciju i očekivanja koja donosi njezina titula, Jobson je rekao da je Kate oduvijek na prvo mjesto stavljala svoje troje djece jer je odavno shvatila da za njihov odgoj ima samo jedan pokušaj.

Upravo su zato George, Charlotte i Louis u središtu plana oporavka princeze te svoje slobodno vrijeme kroji prema njima.

'Razlika između nje i drugih ljudi je u tome što ostali mogu imati različite faze u karijeri. U njezinom slučaju to će samo postajati sve službenije', objasnio je Jobson, dodavši kako princeza vjeruje da je jako važno biti dosljedan i prisutan u životu mališana.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju