ŽIVI U NEW YORKU

Nakon dvije godine braka razveo se Mario Ančić

10.10.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Nekada jedan od najuspješnijih hrvatskih tenisača, Mario Ančić, već godinama živi i radi u New Yorku kao investicijski bankar. Iako je tamo preselio sa svojom suprugom, anesteziologinjom Milom Fabris, od nje se razveo prije godinu dana

Kako je otkrio za Gloriu, brak nekadašnjeg tenisača Marija Ančića i anesteziologinje Mile Fabris nije uspio. Razveli su se prije nešto više od godinu dana, no oboje su nastavili živjeti i raditi u New Yorku, gdje su svojedobno zajedno i preselili. Tamo Ančić radi kao uspješni investicijski bankar.

'Oboje smo privatne osobe i nerado govorimo o svom privatnom životu, pa ne bih mnogo ni o ovoj temi. Reći ću samo da je istina da smo se Mila i ja razišli. Prije više od godine dana svatko je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano', otkrio je 40-godišnji Splićanin za Gloriju.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Par se inače vjenčao u svibnju 2021. u rovinjskoj Crkvi svete Eufemije na intimnoj ceremoniji, a ulogu vjenčanih kumova dodijelili su Katarini Puljić i nekadašnjem veslaču Anti Kušurinu.

Budući da je sve bilo u jeku pandemije koronavirusa, slavlje je održano u uskom krugu ljudi, a Mila je za svoj dan iz snova Mladenka je odabrala haljinu s potpisom domaćeg modnog dvojca, eNVy room, koji je tada na društvenim mrežama objavio fotografiju atraktivne Splićanke u njihovoj kreaciji.

Mario Ančić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

O izabranici Marija Ančića zna se samo da je bila liječnica u KBC-u Split te da je specijalizirala anesteziologiju. Mario Ančić javnosti je poznat kao uspješan tenisač, koji se zbog zdravstvenih problema prerano ostavio reketa.

Usporedo s teniskom karijerom briljirao je i u akademskom životu, a s 31., godimom doktorirao je pravo na prestižnom sveučilištu Columbia. Radio je u njujorškom NBA uredu, Credit Suisseu kao investicijski bankar, a od 2018. radi za američki investicijski fond One Equity Partners, gdje je danas vodeći čovjek tvrtke.