objavili poruku

Nakon što su viđeni u Škotskoj, princ William i Kate Middleton otkrili su čemu se vesele

28.08.2024 u 17:56

Bionic
Reading

Nakon što su nedavno viđeni kako dolaze na misu u crkvi u Škotskoj, princ William i Kate Middleton izazvali su pravu senzaciju. A njihovo pojavljivanje dalo je naznake o dobrom Kateinom oporavku. A nakon što su viđeni u javnosti, kraljevski par se oglasio i na društvenim mrežama

Kate Middleton i princ William nastavljaju pružati potporu britanskim sportašima. Tako su princ i princeza od Walesa, glasno su podržali reprezentaciju Velike Britanije na Paraolimpijskim igrama koje počinju u Parizu 28. kolovoza.

Poruka na društvenim mrežama

U poruci koju su podijelili na društvenim mrežama, par je poručio: 'Veselimo se još nekoliko tjedana nevjerojatnog sporta! Želimo svu sreću našim @ParalympicsGB sportašima i onima koji se natječu na #Paris2024.' Poruka je bila potpisana njihovim prvim inicijalima, 'W & C', što znači da došla osobno od kraljevskog para.

Na službenim Instagram i X stranicama kraljevske obitelji princ Edward također je podijelio poruku podrške paraolimpijcima. Inače, 60-godišnji vojvoda od Edinburgha podržava Britansku paraolimpijsku udrugu od posjeta Paraolimpijskim igrama u Barceloni 1992., a 2003. godine postao je i kraljevski pokrovitelj.

'Svim članovima @ParalympicsGB tima koji ide u Pariz, bilo da su sportaši, dužnosnici ili osoblje, želim vam svu sreću na Paraolimpijskim igrama', napisao je najmlađi brat kralja Charlesa.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate i William, ljubitelji sporta

Inače, poruka princa Williama i princeze Kate objavljena je nedugo nakon završetka Olimpijskih igara u Parizu 2024., a tom prigodom kraljevski par se pojavio u video isječku uz poznata lica poput Snoop Dogga kako bi izrazili svoje pohvale britanskim sportašima.

'Od svih nas koji gledamo kod kuće, čestitke timu Velike Britanije,' rekla je u tom videu princeza od Walesa, a taj video označio je njezino rijetko pojavljivanje usred liječenja od raka.

'Bravo na svemu što ste postigli. Svima ste nam bila inspiracija', dodao je princ od Walesa, koji je na snimci pokazao novi izgled: ležernu bradu s ljetnog odmora.

Naime, princ i princeza od Walesa strastveni su ljubitelji sporta i uključeni u mnoge stvari vezane uz atletiku. Kate je pokroviteljica SportsAida, organizacije koja pomaže sportašima u usponu, od kojih su mnogi sudjelovali na igrama u Parizu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Snimljeni u Škotskoj

Inače, 25. kolovoza, princ William i princeza Kate uočeni su kako idu na jutarnju misu u crkvu Crathie na imanju Balmoral, gdje se kraljevska obitelj tradicionalno okuplja ljeti. Odsjeli su u obližnjem dvorcu Balmoral s kraljem Charlesom (75) i ostalim članovima kraljevske obitelji, uključujući princa Edwarda i Sophie, vojvotkinju od Edinburgha, te njihovog sina Jamesa Wessexa.

Bio je to rijedak javni izlazak za Kate, koja je u ožujku otkrila da boluje od karcinoma te na kemoterapiji. Kraljevski par je na odmoru dok njihova djeca - princ George, princeza Charlotte i princ Louis – su na ljetnim praznicima, ali sljedeći kraljevski angažman princa Williama se bliži. Za povratak na posao posjetit će izložbu Homelessness: Reframed u galeriji Saatchi u Londonu 5. rujna. Izložba je nastala u suradnji između programa William's Homewards i ima za cilj pomoći javnosti da bolje cijeni, kroz umjetnost, priče onih koji pogođeni beskućništvom.