NIJE JOJ LAKO

Naomi Watts doživjela slom živaca: Ovako izgleda žena kojoj se u jednom danu pokvare čak tri kućanska aparata

08.04.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Na samoizolaciju su zbog pandemije koronavirusa 'osuđene' i svjetske zvijezde, a kako provodi vrijeme u karanteni sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila i glumica Naomi Watts. Ona je najbolje, mimikom pokazala svoju reakciju nakon što su joj čak tri kućanska aparata otkazala poslušnost

U samo jednom danu poslušnost joj je prvo otkazao printer, nakon toga se pokvario usisavač, a potom i perilica suđa. Ako ste pomislili da se takvo što ne događa i slavnim osobama, prevarili bi ste se, jer upravo taj scenarij odigran je u Los Angelesu, u domu 51-godišnje glumice Naomi Watts.

Posljednja tri tjedna Naomi Watts je s obitelji u samoizolaciji, a sada je s obožavateljima podijelila video snimljen u slow-motionu, koji priklazuje njezinu histeričnu reakciju na činjenicu da su se čak tri kućanska aparata pokvarila u istom danu.

Na videu je jasno vidljivo kako glumica bez glasa glavom ide naprijed nazad, dok je na to nasnimljena lavlja rika koja se čuje u pozadini. '756. dan u karanteni: kada vam se u istom danu pokvare printer, usisavač i perilica suđa', napisala je uz video, a koji je među prvima komentirala njezina kolegica Julianne Moore napisavši tek: 'Loše vijesti'.

Na to joj je Naomi Watts odgovorila: 'Nije mi baš dobar dan', i stavila emotikon 'plakanja od smijeha'.