intrigantna priča

Neočekivani zaplet: Dvije domaće glumice u ljubavnom trokutu

21.08.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac dio su vrsne glumačke postave koju čine napetu dramsku seriju, jesenski adut NoveTV. Kako je najavljeno, pomaknut će granice ljubavi, povjerenja i moralnosti, a naše umjetnice tumače likove Ivane i Marine

Nova dramska serija 'U dobru i zlu', uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV, a inspirirana je istinitom pričom. Tajna skrivena 25 godina ispliva na površinu, okrenuvši svijet naglavačke dviju obitelji koje će pokušati pronaći način kako zajedno živjeti i nositi se dalje.

Uz Filipa Juričića koji fantastično utjelovljuje lik Veljka, u središtu ove napete drame nalaze se glumačke zvijezde Iva Mihalić i Mirna Medaković Stepinac, koje svojim izvedbama unose život u likove Veljkovih supruga – Ivanu Oreb i Marinu Sriću. Njihove priče bit će isprepletene kroz mrežu obmana, izazova i emotivnih lomova.

Gubi sve što je mukom gradila

Iva Mihalić, glumica poznata po svojim dubokim i slojevitim ulogama, u seriji 'U dobru i zlu' utjelovljuje Ivanu Oreb, uspješnu i naizgled nepokolebljivu psihoterapeutkinju specijaliziranu za bračne odnose. Ivana je žena koja drži sve konce u svojim rukama, stručnjakinja čiji se savjeti traže širom regije. Njezin prvi bestseler 'Laži o ljubavi' postao je obavezna literatura u partnerskim odnosima, dok je njezina druga knjiga, 'Udvoje bez dvojbi', također bila na putu da postane hit – sve dok nije izbila afera koja će promijeniti sve. No iza ove savršene fasade krije se žena koja je talac vlastitih standarda. Kada se njezin brak nađe u centru skandala, Ivana gubi sve što je mukom gradila – od profesionalnog ugleda do osobne sreće. Iva Mihalić donosi ovaj lik s nevjerojatnom suptilnošću, prikazujući Ivanu kao ženu koja je istovremeno jaka i ranjiva, kompleksna i intrigantna.

'Meni zvuči nevjerojatno, ali život piše najnevjerojatnije scenarije. Mislim da se puno inspiracije može pronaći u stvarnom životu. Ivana je dosta kompleksan lik i to me zaintrigiralo. Imamo nekih sličnosti, a zapravo nemamo, pa mi je zanimljivo igrati lik suprotan meni', otkrila je Iva Mihalić o svom pristupu ovoj ulozi.

Navikla kontrolirati svoj svijet

Na suprotnoj strani ove dramatične priče nalazi se Mirna Medaković Stepinac u ulozi Marine Sriće. Marina je upoznala Veljka tijekom njegovog posjeta Bosni, a njezin samostalni duh nikada nije sumnjao u njegovu predanost poslu – sve dok se ne otkrije šokantna istina. Ona je žena koja se uvijek dočeka na noge, hrabra, pragmatična i spremna na sve kako bi zaštitila svoju obitelj. Kao vrhunska chefica koja podjednako briljira u domaćoj kuhinji i u pripremi vrhunskih delicija, Marina je navikla kontrolirati svoj svijet, no suočena s Veljkovim dvostrukim životom, morat će preispitati sve što je do sada znala. Unatoč početnoj želji za osvetom, Marina će donijeti odluku koja će iz temelja promijeniti njezin život, ali i živote svih oko nje.

'Marina je vedra, vesela, reći ću i opuštena. Žena koja je spremna i koja će se snaći kao mačka – gdje god da je baciš, ona će se sigurno dočekati na noge. Uz tu dramu ide i velika ljubav - i muža prema ženama i tih žena prema mužu, i ljubav prema djeci – općenito ljubav prema životu', opisala je svoj lik Mirna.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević