NIŠTA BEZ INTERVJUA

Nova sezona Netflixove 'Krune' mogla bi dodatno razbjesniti kraljevsku obitelj i to baš zbog ovih scena

27.10.2021 u 14:34

Bionic
Reading

Javnost s nestrpljenjem iščekuje petu sezonu Netflixove hit serije 'Kruna', a sve kako bi vidjeli koliko ima istine u bombastičnim medijskim naslovima i najavama iste. A ako je suditi upravo tome, peta sezona bi uistinu mogla biti 'sočna'

Prema pisanju britanskih medija, peta sezona Netflixove serije 'Kruna' ('The Crown') trebala bi, navodno, sadržavati i vjerojatno najkontroverzniji trenutak iz povijesti britanske kraljevske obitelji. Naime, u jednoj epizoda trebao bi biti prikazan i bombastični intervju kojeg je princeza Diana dala Martinu Bashiru, a u kojem se osvrnula na svoj brak s princom Charlesom, ali i život u kraljevskoj obitelji.

Budući da je intervju prepun tvrdnji koje nikako ne idu u korist kraljevskoj obitelji, kao i da je Bashir optužen da je do intervjua s princezom došao prijevarom, ukoliko ponovno bude prikazan, i to kao dio hit serije, mogao bi ponovno poljuljati kraljevsku obitelj.

Kako vjerni pratitelji ove obitelji dobro znaju, princ William jednom je prilikom rekao kako je Martin Bashir nagovorio brata pokojne princeze Diane, Earla Spencera, da ga upozna sa sestrom, a sve kako bi osigurao skandalozni intervju.

'Intervju nije vjerodostojan i ne bi se više nikada trebao emitirati', rekao je svojedobno William, no s njim se ne slažu i tvorci Netflixove serije, koji upravo taj intervju smatraju ključnim trenutkom u petoj sezoni. 'Burni brak između Charlesa i Lady Di doveo je do njezinog gostovanja u Panorami, a posljedice te odluke odredile su njezine posljednje mjesece', izjavio je izvor blizak produkciji.

  • +9
'Kruna', 4. sezona Izvor: Profimedia / Autor: / IPA / IPA / Profimedia

Inače, u tom istom intervjuu Diana je priznala pred kamerama da nije bila vjerna Charlesu, a osvrnula se i na njegovu aferu s trenutnom suprugom Camillom.

'Puno se sredstava ulaže u ovu seoznu. 'Kruna' je poznata po isticanju priča kojih se članovi kraljevske obitelji ne žele prisjećati', otkrio je izvor.

USKORO NA EKRANIMA

Zavirili smo na Netflixov Tudum i izdvojili nekoliko uzbudljivih najava

Pogledaj galeriju

Inače, peta sezona ujedno je i pretposljednja sezona 'Krune', a glavni fokus u njoj biti će upravo na braku Diane (Elizabeth Debecki) i Charlesa (Dominic West).