IMA 75 GODINA

Ovako danas izgleda nezaboravni Cruz iz serije 'Santa Barbara'

16.07.2024 u 05:48

Bionic
Reading

Rijetki se ne sjećaju hit sapunice koja se emitirala od 1984. do 1993. godine i mnogo puta reprizirala. Brojni gledatelji uzimali su zbog nje stanku na poslu, zaustavljali građevinske radove ili prestajali s pripremom večere, provodili vrijeme uz male ekrane i pratili sudbine svojih omiljenih likova u seriji 'Santa Barbara'

Jedna od okosnica 'Santa Barbare' bila je ljubav lijepe plavuše Eden (Marcy Walker) i policajca Cruza (A. Martinez, punim imenom Adolfo Larrue Martinez III). Njihova priča imala je vojsku obožavateljica i prolazila je kroz brojne brodolome, ali i uz puno drame uvijek su ostali vjerni jedan drugome.

Eden i Cruz opet skupa?

Nedavno je najavljeno da će se jedan od najpopularnijih parova s malih ekrana ponovo susresti. Vijest je otkrio Lane Davies, glumac koji je imao ulogu Masona Capwella, brata plavuše Eden, a rekao je da će se im susretom glumaca i fanova početkom kolovoza obilježiti 40. godišnjica serije.

Mnogima nije poznato to da Eden i Cruz prema planu scenarista nisu trebali završiti zajedno. Naime ona je trebala biti u vezi s Warrenom Lockridgeom, ali nakon prvih snimljenih scena pokazalo se da nema potrebne kemije između njih. Ideju o vezi dva lika potpuno različitog etničkog i socioekonomskog podrijetla stvorili su upravo glumci.

Martinez je izgradio bogatu filmsku karijeru iako je jednom prilikom izjavio da nije bio siguran treba li prihvatiti ulogu u 'Santa Barbari'. Glumio je u brojnim serijama i filmovima, ali je do danas ostao najpoznatiji po legendarnoj ulozi u sapunici.

Danas ima 75 godina, a na svom profilu na Instagramu rado i često dijeli trenutke iz poslovnog i privatnog života. Bio je u braku s kolegicom Mare Winningham, s kojom je glumio u seriji 'The Young Pioneers', koji je potrajao samo godinu dana. Potom se zaljubio u Leslie Bryanas, s kojom je i sada u braku, a imaju sina i dvije kćeri.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević