SANTA BARBARA

Eden i Cruz su se ponovo spojili: Ovako izgledaju 40 godina kasnije

06.08.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Jedno od onog po čemu mnogi pamte devedesete je sapunica 'Santa Barbara'. Intrige dviju bogatih i suparničkih obitelji - Capwell i Lockridge i ljubavna saga Eden i Cruza prepričavala se na kavama te svakog dana osvajala gledatelje raznih generacija. Ekipa serije ponovno se okupila i proslavila veliku obljetnicu

Okosnica serije bila je ljubav lijepe plavuše, bogate nasljednice i policajca skromnijeg porijekla koje su utjelovili Marcy Walker i A Martinez. 40. godina od premijere serije 'Santa Barbara' glumci su pozirali ispred objektiva u dvorani Colony u Burbanku, u Kaliforniji. Okupili su se s drugim akterima kultne serije.

Nezaboravni ljubavni par

Kako tijekom godina nisu imali priliku često viđati glumce zajedno, fanovima serije je najposebniji na velikom slavlju bio ponovni upravo susret likova Eden Capwell i Cruza Castilla. Budući da se Marcy povukla iz javnog života, svi su se oduševili kad su je ugledali na proslavi. Danas radi u jednoj župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica dječjeg programa.

Zanimljivo je da glumac A Martinez koji je glumio omiljenog lika, poštenog i vjernog Cruza čak tri puta je odbio ulogu jer je prezirao ovu TV formu. 

Na okupljanju su bili i drugi članovi poput Lanea Daviesa koji je utjelovio lik Edenina brata Masona Capwella, Judith McConnell koja je bila Sophia Capwell, Louise Sorel koja je bila Augusta Lockridge te mnogi drugi.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Macy ima četiri braka iza sebe

Marcy je nakon slavne uloge (bila je jedna od rijetkih glumaca koja je ostala u seriji od početka do kraja) odlučila napustiti glumu te se posvetila se vjeri. Tijekom snimanja serije uspjela je roditi dijete, a sinčić joj se također pojavio u sapunici. Danas ima 62 godine, a osim Eden, koju je glumila od 1984. do 1991., poznata je i po ulozi Lize Colby u seriji 'Sva moja djeca'. Četiri puta se udavala. Prvi suprug bio joj je kolega Michael E. Knight, a drugi glumac Billy Warlock. S trećim suprugom Stephenom Collinsom ima sina Tylera. Sreću je našla iz četvrtog puta kad se zaljubila u Douga Smitha, za kojeg se udala 1999, a otad je preuzela njegovo prezime.

  • +4
Marcy Walker i A Martinez Izvor: Profimedia / Autor: AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Martinez se nastavio baviti glumom nakon 'Santa Barbare', no tu popularnost kasnije nije dosegnuo. Cruz je bio slamatelj ženskih srca, a 31 godinu kasnije izgleda gotovo isto. Danas ima 75 godina. Glumac je postao sa samo 12 godina nakon što se pojavio u jednom talent showu. Bio je u braku s kolegicom Mare Winningham, s kojom je glumio u seriji 'The Young Pioneers'. Brak im je potrajao samo godinu dana, no već se sljedeće godine zaljubio u Leslie Bryanas, s kojom je i danas u braku te imaju dvije kćeri i sina.

OMILJENA SAPUNICA

Za nju su se plaćale mise i odgađale obaveze: 25 godina je prošlo od posljednje epizode 'Santa Barbare'

Pogledaj galeriju