VOJVODA OD SUSSEXA

Prijatelji ga ne prepoznaju: Princ Harry potpuno je izgubio glavu pod Meghaninim utjecajem

21.08.2024 u 17:46

Bionic
Reading

Još uvijek se sliježu dojmovi putovanja u Kolumbiju princa Harryja i Meghan Markle na poziv potpredsjednice te države Francije Marquez

Kako pišu britanski mediji, Harryjevi prijatelji njega više ne prepoznaju i smatraju kako je potpuno pod Meghaninim utjecajem.

Ingrid Seward koja se godinama bavi kraljevskom obitelji, komentirala je da može 'jako osjetiti Meghaninu ruku' u većini stvari koje vojvoda od Sussexa (39) danas radi, piše The Sun.

Njegovi prijatelji iznenađeni su 'novim' Harryjem i misle kako on više ista osoba. Napadi na kraljevsku obitelj, u Harryjevom intervjuu za Oprah 2021., zatim dokumentarnim serijama Netflixa 2022. i memoarima 'Spare' 2023. ostavili su njegove prijatelje u šoku.

'Mislim da je pred njim puno izazova, ali mislim da ne zna koji su. Mislim da su izgubili kontakt s njim i da ne znaju tko je on sada, ne čini se kao osoba koju su svi poznavali. Zabavan, avanturistički nastojen, veseo... Takvog Harryja više nema. On je sada u terapijama, wellnessima... On mijenja svijet, ili to pokušava, mislim da to nije čovjek kakvog su znali njegovi prijatelji', objasnila je Seward.

Meghan je 'šefica' obitelji

Otkako se preselio u Kaliforniju, princ nekad poznat i kao veliki partijaner, sad vodi posve drugačiji život.

'Vjerujem prema onome što sam čula od njegovih poznanika da je sad vrlo sretan u Kaliforniji', rekla je Ingrid Seward.

Ipak, mnogima je izgledalo da se Harry jako dosađuje na mini kraljevskoj turneji no Seward kaže kako vjeruje da će jednog dana osjetiti nostalgiju za Engleskom.

  • +5
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Handout, RAUL ARBOLEDA / AFP; MEGA / The Mega Agency i DPPA / ddp USA / Profimedia; montaža tportal

'Uskoro će imati 40 godina, živi u divnoj vili, ima dvoje djece i ženu koju voli, što više može poželjeti. Mislim da mu Engleska ne nedostaje. Još nije dovoljno dugo tamo da bi bio uznemiren, ali mislim da će doći vrijeme kada će čeznuti za svojom domovinom', rekla je.

Ipak, dodala je da se osjeti tko je 'šefica' u obitelji.

'Mislim da je to povezano s moćnijom osobom u paru i imam osjećaj da je ona jača partnerica u ovom braku. Amerikanke to često jesu i mislim da ona vjerojatno vodi Harryja. Osjećam Meghaninu ruku u većini stvari koje Harry radi', rekla je. Sve ovo dolazi nakon što je Harryjev prijatelj kritizirao vojvodu zbog 'zarađivanja novca od uništavanja njegove obitelji'.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otac dvoje djece preselio se u Kaliforniju sa suprugom Meghan 2020., samo dvije godine nakon njihova bajkovitog vjenčanja u kapelici St. George's u dvorcu Windsor. Harry je zatim započeo žestoku svađu s 'Firmom' nakon što je napustio dužnost višeg člana kraljevske obitelji, a odnosi danas nikad nisu bili lošiji.

Harry je čak optužio svog brata princa Williama da ga je fizički napao i oborio na pod. Otuđena braća nisu međusobno razgovarala od sprovoda kraljice Elizabete II prije dvije godine.

Nedavno se pak pojavila vijest da prijestolonasljednik William navodno 'ne želi Harryja na svojoj krunidbi'.