krajem rujna

Princ Harry sve je češće u Londonu: I ovaj put stiže bez Meghan Markle

19.09.2024 u 13:57

Bionic
Reading

Otkako je pobjegla od kraljevske obitelji, Meghan Markle samo je nekoliko puta stigla u London, i to iz važnih razloga kao što je smrt kraljice Elizabete II. Ni ovaj put neće se pridružiti Harryju, no on je odlučan u odluci da zauvijek potpomaže posebnu organizaciju koja se bavi dobrobiti djece

Iako je iz Londona otišao gotovo trčeći, u posljednje vrijeme glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva princu Harryju je sve miliji i miliji. Sve su češći posjeti odbjeglog princa svom rodnom gradu, a uskoro će krenuti i na svoje drugo putovanje iz Montecita u London.

Kako kruže priče, nezadovoljstvo princa životom u Americi iz dana u dan je sve veće i veće, a prijeti mu i deportacija, ukoliko se na mjesto američkog predsjednika vrati Donald Trump. Uz to, Harry je već krenuo u potragu za nekretninom u Londonu, s obzirom da za njega nema mjesta u rezidencijama kraljevske obitelji.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hotel će vjerojatno biti rješenje pri sljedećem posjetu Harryja Londonu kada bi trebao prisustvovati dodjeli nagrada WellChild u Londonu 30. rujna.

Princ Harry dolazi u London s posebnim ciljem

Kao i što je princeza Diana aktivno sudjelovala u potpori nekoliko dobrotvornih organizacija za djecu, tako i Harry podržava brojne organizacije.

Vojvoda od Sussexa pokrovitelj je dobrotvorne organizacije WellChild već 16 godina i redovito posjećuje godišnju dodjelu nagrada. Unatoč tome što je 2020. odstupio s dužnosti kraljevske obitelji, Harry je zadržao svoje veze s ovom organizacijom koja je jedna od rijetkih sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu s kojom još uvijek surađuje.

'Ovi nevjerojatni mladi ljudi, zajedno s predanim njegovateljima, medicinskim sestrama i stručnjacima koji ih neumorno podržavaju, nadahnjuju nas sve. Prava je privilegija odati priznanje takvim izvanrednim pojedincima', rekao je jednom prilikom princ koji će ove godine provesti vrijeme sa svakim dobitnikom i njihovim obiteljima na primanju prije ceremonije, gdje će imati priliku poslušati njihove pojedinačne priče.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia