65 medalja

Princ William i Kate Middleton ne skrivaju ponos: 'Bili ste inspiracija svima nama'

11.08.2024 u 21:59

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton oduvijek su veliki ljubitelji sporta pa i ne čudi da su osjetili potrebu i čestitati britanskim sportašima na velikom uspjehu na Olimpijskim igrama u Parizu

Princ i princeza od Walesa pridružili su se čestitkama britanskim sportašima koji su nastupali na Olimpijskim igrama u Parizu. Kate Middleton i princ William snimili su srdačnu poruku čestitke svojim sportašima koji su Ujedinjeno Kraljevstvo obogatili za čak 65 medalja.

'Bravo tim Ujedinjeno Kraljevstvo, kakvo nevjerojatno putovanje! Svaki je sportaš pokazao ogromnu predanost, srce i strast. Učinili ste nas sve tako ponosnima! Slavimo svaki trijumf u Parizu i radujemo se Paraolimpijskim igrama kasnije ovog ljeta', stoji u opisu objave u kojoj su Kate i William otkrili kako su Igre gledali iz udobnosti vlastitog doma te poručili sportašima da su bili inspiracija svim gledateljima.

Svoju su poruku snimili u Norfolku, a u videu su im se pridružili i David Beckham, Snoop Dogg, Mark Chapman, Dame Jessica Ennis-Hill, Colin Jackson, Emma Willis, i mnogi drugi.

Kate Middleton posljednji smo put vidjeli na Wimbledonu kada je zablistala u ljubičastoj haljini uručivši pobjednički pehar Carlosu Alcarazu, a sada se pojavila u nešto opuštenijoj varijanti u bijeloj majici s tamnoplavim prugicama.

LJETNA REZIDENCIJA

Nasmijani i raspoloženi: Kralj i kraljica u dosad najležernijim ljetnim izdanjima

Pogledaj galeriju