LISA MARIE PRESLEY

Procurili jezivi detalji: Memoari Elvisove jedinice otkrivaju strašnu istinu

09.10.2024 u 12:18

Bionic
Reading

U siječnju će se napuniti dvije godine od iznenadne smrti Lise Marie Presley, jedine kćeri legendarnog Elvisa Presleyja, a njezina kći Riley Keough završila je memoare koje je Lisa počela pisati za života

Kako otkrivaju memoari Lise Marie Presley, gotovo dvije godine nakon njezine smrti, jedinica Elvisa Presleyja bila je toliko slomljena zbog smrti svoga sina Benjamina Keougha da je puna dva mjeseca držala njegovo tijelo na suhom ledu u svom domu i tek je onda bila spremna ga pokopati.

Bilo je to 2020. godine, kada si je 27-godišnji Benjamin oduzeo život, a ona se nije mirila s njegovom smrću. Iako to zvuči nevjerojatno, Lisa Marie Presley zapravo je imala 'pomoć' države Kalifornije u kojoj ne postoje zakoni koji bi odredili u kojem se roku tijelo treba pokopati.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Najbizarniji trenutak

'Bilo je jako važno da moja mama ima dovoljno vremena da se oprosti od njega, na isti način kao što je to učinila sa svojim tatom. I ja sam znala otići do njega i sjediti tamo s njim', pojasnila je Riley Keough, kći Lise Marie Presley koja je odlučila dovršiti majčine memoare.

Lisa Marie Presley Izvor: EPA / Autor: JOE CASTRO

'Mislim da bi bilo koga drugog preplašilo do smrti da im je mrtav sin tamo. Ali ne i mene', napisala je Lisa Marie u memoarima u kojima se prisjeća kako su ona i Riley odlučile napraviti tetovažu kakvu je imao i Benjamin. Angažirale su majstora za tetovaže koji je došao u njezinu kuću, kako bi vidio tetovažu na mrtvom Benjaminovom tijelu.

'Lisa Marie Presley je upravo zamolila tog jadnog čovjeka da pogleda tijelo njenog mrtvog sina. Moj život je bio ekstremno apsurdan, a taj trenutak se nalazi u top pet najbizarnijih', dopisala je Riley Keough u memoarima 'From Here to the Great Unknown'.