DAO JOJ JE DUŠU

Rijetko je vidimo: Kći Arsena Dedića živi bračnu idilu s domaćim glazbenikom u SAD-u

15.10.2024 u 15:12

Bionic
Reading

Za razliku od poznatog polubrata, cijenjenog pijaniste Matije Dedića ona se ne pojavljuje često u javnosti. Samozatajna dizajnerica Sandra Dedić Slavica sa svojim suprugom, estradnom zvijezdom bivše države, Alenom Slavicom već dugi niz godina žive preko bare

Prošle godine je u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik, u Kući umjetnosti Arsen predstavljena knjiga 'Arsen - Sjećanja' kada je Sandra Dedić Slavica bila u pratnji supruga, Alena Slavice i njihove kćeri, Eme.

Kako nema društvene mreže, Alenovi fanovi se oduševe kad objavi fotografiju s voljenom ženom. Sretni i nasmiješeni supružnici pozirali su zagrljeni i pokupili mnoštvo lajkova i lijepih želja za 'što čvršći brak' i puno ljubavi i dalje.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Alen Slavica iza sebe ima 14 studijskih albuma, a s albumom 'Dao sam ti dušu' dosegao je platinastu nakladu. Autor je brojnih hitova među kojima su 'Dao sam ti dušu', 'Neke cure starije', 'Lipe su masline'. Rođenjem je po majci Karlovčanin, a po pokojnom ocu Šibenčanin iz Lozovca, pa je od djetinjstva vezan uz Krku i ljetovanja kod babe, dide i stričeva. Nastupa manje, ali zato stalno sklada te u suradnji s raznim glazbenicima stvara glazbu i spotove.

Sretni i zadovoljni

Sandra je u Ameriku, točnije Los Angeles otišla 23 godine sredinom 80-tih, gdje je upoznala Alena koji je ondje došao nešto prije Domovinskog rata. U Hrvatsku su se vratili 2006., ostali devet godina u kući u Žaboriću, a onda joj je iz kompanije za koju je Sandra online, radila preporučeno da bi zbog posla bilo dobro da dođe u Ameriku. Ondje danas vode ugodan i miran život.

rijetka prilika

Gotovo nikad ih ne vidimo: Na promociju knjige o Arsenu stigle njegova kći Sandra i unuka Ema

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Arsen Dedić je Sandru dobio sa svojom prvom suprugom, slikaricom Vesnom Suligoj. U Splitu je 1981. godine završila Srednju umjetničku školu (smjer industrijski dizajn), a nakon toga i Tekstilno-tehnološki fakultet, gdje je 1984. diplomirala u zvanju tekstilnog dizajnera.

Među ostalim je 1993. ostvarila suradnju s poznatim dizajnerom Bobom Mackiejem asistirajući u kreiranju večernjih haljina za Cher.

Izvor: Društvene mreže