ZALJUBLJENA U KONJE

Samozatajna crnka: Ovako izgleda sestra Jelene Đoković

09.08.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Supruga slavnog tenisača, ima i mlađu sestru, a posebnu pažnju javnosti Marija Ristić je privukla kada je prije nekoliko godina s Jelenom Đoković bodrila Novaka na US Openu

'Najemotivniji meč koji sam ikada gledala. Niko nije ni zaslužio ovo zlato više od tebe, Novače', riječi su koje je Marija Ristić posvetila svog šogoru Novaku Đokoviću na svom Instagram profilu nakon njegovog trijumfa u Parizu.

Sestru Jelene Đoković rijetko se može vidjeti na društvenim događanjima. No to što se ne pojavljuju zajedno pred kamerama, ne znači da se sestre ne druže kad god im se ukaže prilika. Kako navode srpski mediji, Marija živi u Marbelli, gdje supružnici Đoković provode dosta vremena, a prije nekog vremena su ondje kupili kuću.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Od tenisa više voli konje

Ono što je poznato javnosti je da je Marija bila zaposlena u Novakovoj fondaciji, a da se nakon toga odlučila posvetiti blogu. Bavi se i fotografijom, a svoje radove rado pokazuje na Instagramu.

EMOTIVNI TENISAČ

Njegova najveća podrška: Novak Đoković nakon pobjede pohrlio u zagrljaj najmilijih

Pogledaj galeriju

Marija je u braku je s Budimirom Jovkovićem koji u Marbelli vodi restoran. Skupa putuju i promoviraju organsku hranu i zdrav život. U slobodno vrijeme posvećena je konjima i jahanju.