SELFIE U PARIZU

Sestre i najbolje prijateljice: Španjolske princeze po ovome se ne razlikuju od vršnjaka

31.07.2024 u 18:04

  • +5

Princeza Leonor i infanta Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia; montaža tportal

Bionic
Reading

Buduća španjolska kraljica, princeza Leonor, odlučila je produžiti svoj boravak u Parizu, gdje s mlađom sestrom, infantom Sofijom, navija za španjolske predstavnike na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Fotografi su ih snimili dok na tribinama traže savršeni kadar da snime zajednički selfie, ali i dok šapuću jedna drugoj samo njima poznate tajne, ne razlikujući se po tome nimalo od ostalih tinejdžera

Iako je riječ o budućoj kraljici, koja itekako mora paziti na svoje ponašanje u javnosti, 18-godišnja princeza Leonor, baš kao i njezina godinu dana mlađa sestra, infanta Sofia, ne može pobjeći od činjenice da je ona prvenstveno tinejdžerica i tako se, kad god može, i ponaša.

Dokaz tomu su i fotografije snimljene tijekom Olimpijskih igara, kada su dvije sestre, koje su ujedno i najbolje prijateljice, navijale za Španjolsku koja je igrala odbojku na pijesku protiv Nizozemske.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Leonor i Sofia savršeno su se uklopile u navijače na tribinama, smijući se šalama samo njima znanim, ali i snimajući savršeni selfie za uspomenu.

Upravo taj trenutak uhvatili su i fotografi, a samo ovlaš bačeni pogled na fotografiju otkriva koliko je mobitel, u vlasništvu princeze Leonor, prošao otkako je u njezinim rukama.

Princeza Leonor i infanta Sofia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Zaštitno staklo na mobitelu poprilično je istrošeno i svjedoči brojnim padovima, no Leonor se time nije zamarala. Dobro raspoloženje nije joj ništa moglo pokvariti, pa ni trenutak kada su ih gledatelji na tribinama prepoznali i poželjeli se fotografirati s njima za uspomenu.