SRETNa kao nikad

Sonja Kovač se pohvalila velikom viješću, a Ella Dvornik joj zavidi zbog toga: 'Živjeli, za novo poglavlje života!'

26.01.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Mnogi sanjaju o vlastitom životnom prostoru, no pritisnuti velikim troškovima i visokim cijenama se ipak odlučuju na život u podstanarstvu. Iznimka nisu ni naši poznati, no jedna od njih, influencerica i bivša glumica Sonja Kovač, taj je problem riješila zauvijek

Već u prosincu, kad je svojim pratiteljima časitala Božić, Bjelovarčanka je u komentarima otkrila kako su ona i njezin životni partner, pokeraš Goran Mandić - kupili stan.

'Živjeli, za novo poglavlje života! Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremamanja i uređivanja, ne mogu dočekati!', pohvalila se blogerica. Na fotografiji zadovoljno pozira u zagrljaju svog dragog, a nakon objave počeli su pljuštati komentari.

Mnogi su im odmah čestitali na tom velikom životnom koraku, a blogerica Ella Dvornik se požalila: 'Ajde bar neko, ja još nemrem naći'.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Inače, Goran i Sonja u vezi su više od osam godina, a spojila ih je strast prema putovanju i pokeru. Slavni igrač pokera osvaja turnire diljem svijeta. Njezin Goran ju je, rekla je ranije, privukao nježnošću, smirenošću i blagošću te je otkrila da nisu party zvijeri nego guštamo u intimi doma. Sada će napokon moći uživati i u vlastitom.