katherine i chriss pratt

Stiže još jedna beba: Kći Arnolda Schwarzeneggera ponovno je trudna

29.06.2024 u 09:08

Bionic
Reading

Katherine Schwarzenegger u slatkom je iščekivanju još jedne bebe. Kći Arnolda Schwarzeneggera i suprug Chris Pratt očekuju treće zajedničko dijete

Katherine Schwarzenegger, autorica knjige 'Good Night, Sister' i kći Arnolda Schwarzeneggera, suprug Chris Pratt očekuju treće zajedničko dijete, potvrdio je izvor za People.

Prije te vijesti 34-godišnja Katherine na Instagramu je sa svojim pratiteljima podijelila fotografije s obiteljskog izleta. 'Stvari koje me čine sretnom: Tmurno jutro praćeno posjetom staji,' napisala je u objavi. No, Katherine se vidjela samo samo na prvoj fotografiji, na kojoj je nosila crnu trenirku i bila okrenuta leđima kameri.

U ponedjeljak, 24. lipnja, obitelj je posjetila Zoološki vrt u Santa Barbari. 'Kada konačno osjećatre da ljeto',' napisala je Katherine uz tu objavu.

Inače, Katherine Schwarzenegger i Chriss Pratt imaju kćeri Eloise Christinu (2) i Lylu Mariju (3). A 45-godišnja zvijezda Marvela također je otac 11-godišnjeg sina Jacka kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Annom Faris.

Prisustvujući DSW-ovom svečanom ručku 'Best Foot Forward' u čast Mjeseca ženske povijesti u ožujku 2023., Katherine je zamoljena da govori o balansiranju različitih područja svog života.

  • +7
Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Katherine se osvrnula na svoj rad kao autorice knjiga za djecu i voditeljice Instagram Live serije BDA Baby dok je istovremeno i mama, a moderatorica Keltie Knight pitala je Katherine kako se osjeća kada je zatražila pomoć. 'Velika sam vjernica - osjećam se kao da na Instagramu vidimo sve te mame koje govore: 'Sve to radim, sve radim, sve radim sama', bla-bla a ja sam kao, 'Ne želim sve raditi sam',' rekla je.

'Želim se osloniti na svoju sestru, želim se osloniti na svoju mamu, želim se osloniti na svoje djevojke, moje mame prijateljice. Želim biti iskrena i transparentna i također reći, 'Ne mogu ovo učiniti Danas je moje dijete bolesno i sad trebam biti samo mama,' rekla je.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Stoga mislim da biti otvoren u vezi s činjenicom da ne morate učiniti sve, da se možete osloniti na ljude, da možete zatražiti pomoć od drugih i biti posve u redu s tim. To je, osjećam, tako velika borba za žene općenito, ali mislim da je, pogotovo ako balansirate između više uloga, sasvim uredu reći: 'Trebam pomoć danas', i to je u redu', zaključila je.

sve osim nogometa

Učitavanje...