živi punim plućima

Suzana Mančić podijelila sa svijetom: 'Ostvarila sam svoj san'

30.12.2022 u 15:15

Bionic
Reading

Ime fatalne plavuše još uvijek mnogim muškarcima izaziva osmijeh na lice, a i vraća u dane kad su maštali o toj loto djevojci. A ona je maštala i sanjala da jednog dana može otputovati na mjesto s kojeg se javila svojim obožavateljima

Jedna od najpoznatijih voditeljica bivše države i loto djevojka, već nekoliko dana uživa u zalascima sunca, vozeći se u terencu promatra zebre, lavove žirafe i leoparde u njihovom prirodnom staništu, druži se s novim prijateljima u Zimbabveu. Imala je priliku vidjeti i Viktorijine slapove koje nazivaju 'kraljem svih slapova svijeta' (zbog širine od oko 1.7 km i visine od 110 metara).

'Ostvarila sam svoj san', poručila je pored fotografije na kojoj pozira dok su iza nje čuveni slapovi na rijeci Zambezi. 'Nevjerojatna ljepota, snaga vode i kapljice koje zasipaju stotinama metara daleko. Obilazak sam završila mokra ko' miš! Sretna i zahvalna', pohvalila se Suzana Mančić.

Prije putovanja u Afriku, pokazala je svima svoje zgodne kćeri, Teodoru i Nataliju Kunić (koje je dobila u prvom braku s Nebojšom Kunićem). Inače, Suzana je već tri godine u mirovini no i dalje radi punom parom, a u penziju je otišla 'po sili zakona'. S vremena na vrijeme voli se povući na imanje koje joj je ostavio tata gdje ima kolibicu i nerijetko i okopava vrt.

Ljubavnu sreću je našla s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Prije nego su se vjenčali dugo su bili u vezi. Skoro 20 godina je odlazila u Atenu, gdje joj suprug živi, ili je on dolazio k njoj. Inače je potpisala predbračni ugovor kako ni na koji način ne bi ugrozila nasljedstvo njegove djece.

Suzana Mančić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX