bez pardona

Suzana Mančić šokirala priznanjem o svojim mjesečnim troškovima

18.11.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije na sebe je navukla bijes javnosti. Iako je na temu vć ranije pričala kada su su se mnogi okomili na nju, ni sada joj komentari iz cijele regije po društvenim mrežama nisu naklonjeni

'Jednom sam rekla koliko mjesečno trošim i svi su oko mene pali u nesvijest. Treba mi najmanje dvije tisuće eura da preživim mjesec. Moj život je skup, od troškova automobila, garaže, održavanja velikog stana, djeci još uvijek plaćam školarinu, moji troškovi uljepšavanja, telefon', nabrajala je po mnogima jedna od najljepših bivših loto djevojaka, prenio magazin Hello. Suzana Mančić ne krije da voli luksuzan stil života i priznala kako zbog toga zna ući i u minus.

Srecna slava @ NaCo fashio @ elegance6

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

'Ali meni to nije problem, ja još uvijek imam dovoljno posla i uvijek mi nešto kapne da pokrijem te troškove', poručila je. Svjesna je i da bi brojne žene željele živjeti njezinim životom, ali ih u tome sprječava strah.

'Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspjeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se poslije kajem', priznala je.

  • +4
Suzana Mančić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld