sreća i ponos

Svi su na okupu: Rakitići s obožavateljima podijelili dio svoje novogodišnje idile

02.01.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Društvene mreže i dalje vrve fotografijama i videima s dočeka Nove godine, pokazuju se outfiti, pljušte čestitke i najljepše želje. Obitelj Ivana Rakitića ne zaostaje za ostalima, pa nisu mogli a ne pohvaliti se kako je to izgledalo u njihovom slučaju

Nekadašnji nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i njegova prekrasna supruga Raquel Mauri iznenadili su svoje pratitelje nizom novogodišnjih fotografija.

Među ostalim su otkrili da su s njima u Sevilli feštali Ivanova sestra Nikol Lukić (što je jedna od rijetkih prilika da je javnost može vidjeti) sa svojim suprugom Bojanom Lukićem. Podsjećamo, Nikol je osam godina mlađa od 34-godišnjeg brata Ivana, a imaju i starijeg brata Dejana koji je pak od Ivana stariji četiri godine. Simpatična plavuša sa suprugom živi u Švicarskoj, a brata i šogoricu redovito posjećuje.

S njima su bili i Irene Mauri, Raquelina starija sestra sa suprugom Albertom Lopezom i njihovim sinom. Svi su ponosno pozirali pored raskošno okićene jelke i drugih blagdanskih ukrasa. Inače, Irene je domaćoj javnosti bila nepoznata do 2018. godine, kada je bila u Zagrebu sa sestrom na proslavi srebra koje su vatreni osvojili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia