krenula nagađanja

Taylor Swift i Kelce otkriveni? Neki tvrde da je palo tajno vjenčanje

02.08.2024 u 18:38

Bionic
Reading

Slavni par ponovno je postao predmet rasprave između njihovih obožavatelja, od kojih mnogi vjeruju da su se Taylor Swift i njezin dečko Travis Kelce, s kojim je nešto više od godinu dana, vjenčali u tajnosti

Neki od fanova tvrde da ih je otkrio detalj u apartmanu Travisovog kluba Kansas City Chiefsa na stadionu Arrowhead. Navijač Chiefsa, piše Mirror, podijelio je fotografiju iz apartmana na stadionu na kojem se mogla vidjeti fotografija Taylor Swift na nastupu u sklopu trenutne turneje.

Obožavatelji su izvan sebe

Mnogi smatraju da je Travis Kelce stavio sliku svoje djevojke uoči nadolazeće NFL sezone. Mnogi su uvjereni da to znači da su se vjenčali.

'Ovdje sjedi Taylor! Također, činjenica da ovdje stoji poster s Eras turneje je toliko smiješno', napisao je, što je pokrenulo nagađanja da su se vjenčali. Taylorini obožavatelji s oduševljenjem su prihvatili simpatičnu gestu u Travisovom apartmanu. 'Oprostite, ali ovo dvoje je vjenčano. Nikada to neće objaviti i totalno ne moraju. Vjerojatno će nam reći na novom albumu, ali ovo rade vjenčani ljudi', bio je jedan od komentara. 'Taylor i Travis su sigurno već vjenčani, samo mi nemamo pojma o tome', ustvrdio je drugi fan.

Ima i onih koji se ne slažu s tim. 'Ne postoje dokazi koji bi sugerirali da su se Travis Kelce i Taylor Swift vjenčali. Nagađanja vjerojatno potječu od obožavatelja koji su primijetili novi detalj u Kelceovom apartmanu na stadionu Arrowhead, ali ovo ne potvrđuje vezu između njih dvoje', napisao je korisnik X-a.

Podsjetimo, par je u vezi od prošle godine, a u početku su skrivali da su skupa.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević