'tell me lies'

Tko je Jackson White? Zgodni glumac iz serije o kojoj svi govore sin je neponovljive Peggy Bundy

16.10.2024 u 06:04

Bionic
Reading

Zahvaljujući seriji 'Tell Me Lies', koja se emitira na platformi Disney+, 28-godišnji Jackson White osoba je o kojoj svi pričaju i za kojom su ludi svi na TikToku

Iako svi naveliko govore o nevjerojatnoj ljubavnoj priči rabina u 'Nobody Wants This', još je jednoj seriji uspjelo progurati se na sam vrh. Riječ je o Disneyjevom adutu 'Tell Me Lies', a prati toksičnu ljubavnu priču dvoje studenata.

Trenutno je fokus na drugoj sezoni u kojoj se njihova veza produbila te postala kompleksnija, baš kao i život na fakultetu. Producentske palice uhvatila se Emma Roberts, glumica i nećakinja Julije Roberts, no najviše pažnje privukli su glavni glumci Grace Van Patten i Jackson White, ljubavni par i u stvarnom životu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Nama je za oko zapeo upravo 28-godišnji White, za kojeg ćemo vjerojatno tek čuti, a najbolje od svega je to što ne treba čuditi da je završio u glumačkom svijetu jer mu je mama Katey Sagal, Hrvatima i dalje najpoznatija po ulozi Peggy Bundy u hit seriji 'Bračne vode'.

Poznati roditelji

Rođen u ožujku 1996. u braku Katey Sagal i Jacka Whitea, koji je preminuo ove godine, proveo je djetinjstvo između Los Angelesa i Nashvillea sa starijom sestrom Sarah i mlađom polusestrom Esme.

  • +6
Jackson White Izvor: Profimedia / Autor: Robin L Marshall / Getty images / Profimedia

Prije negoli je postao glumac sanjao je da će postati pjevač, a otkrio je i to da je u školi bio poprilično loš. Svoju prvu ulogu imao je 2016., kada je debitirao u kratkom filmu 'Confession', dok je na televiziju došao zahvaljujući romantičnoj komediji 'SPF-18'. Glumio je i u sitcomu 'The Middle', kao i u vojnoj dramskoj seriji 'SEAL Team', a onda je stigla uloga Brendana Flatchera u 'Mrs. Fletcher'. No tek je Disneyjev hit pokazao da Hollywood itekako računa na njega.

Bez oca je ostao u srpnju ove godine i od njega se oprostio i putem društvenih mreža: 'Ovaj me čovjek naučio svemu. Imali smo svoje uspone i padove, kao što ih svaki muškarac ima s ocem. No na kraju je to bila ljubav. On je bio kao otvorena knjiga, borac, ukratko najzabavnija osoba koju smo sestra i ja poznavali.'

Tell Me Lies Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Poznaje ga bolje od ikoga

S djevojkom Grace Van Patten upoznao se 2022. na snimanju prve sezone hit serije 'Tell Me Lies', temeljene na istoimenoj knjizi, i isprva su se ustručavali javno priznati da su u vezi. Jedno su drugo zadirkivali putem društvenih mreža, a sve su potvrdili kada su se pojavili zajedno u javnosti u studenom 2022. držeći se za ruke.

Uoči premijere druge sezone serije koja ih je proslavila, u rujnu 2024., Grace je otkrila da je bilo itekako izazovno raditi s Whiteom jer su 'zajedno i u stvarnom životu i on je poznaje bolje od bilo koga'.

A za svoju vezu White je dobio i 'blagoslov' slavne mame, glumice Katey Sagal, te je ona gostujući u jednom od podcasta otkrila:

'Moj sin glumi u seriji s djevojkom. Glume ljubavni par, a u vezi su i u stvarnom životu, i to već dvije godine. Imaju tako dobru kemiju.'