UVIJEK U FORMI

Turisti u Dubrovniku ostali u šoku kada je pored njih, bez majice, protrčao Đoković

12.08.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Nakon povratka iz Pariza, gdje je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama osvojio zlatnu medalju, Novak Đoković s obitelji je stigao u Dubrovnik gdje uživa u morskim radostima, no ni na odmoru ne odustaje od redovitih treninga

'Dobit će kaznu bez majice hoda', 'Peticija za Novaka da se u svim svojim mečevima natječe s kapom okrenutom naopako i bez majice kako bi njegovi leđni mišići došli do izražaja'... samo su neki od komentara ostavljenih na profilu Travel & Sports na društvenoj mreži X, gdje je objavljena fotografija Novaka Đokovića.

Riječ je o fotografiji snimljenoj na ulicama Dubrovnika, od strane osobe koja se kretala iza slavnog tenisača, i uhvatila je savršen kadar dok Nole bez majice, samo u kratkim hlačicama i šilterice okrenute naopako održava formu i na odmoru.

Srpski tenisač trenutno uživa u Hrvatskoj, a u Dubrovnik je stigao s obitelji i prijateljima nakon što je u Parizu osvojio zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

RADO VIĐEN GOST

Novak Đoković još uvijek uživa na odmoru u Dubrovniku, a evo tko mu pravi društvo

Pogledaj galeriju

Iako su ga fotografi uhvatili dok odmara s djecom i šogorom, slučajni prolaznici imali su 'više sreće', usnimivši ga u trenucima potpunog opuštanja.

Već je odavno poznato da slavni tenisač pazi na svoju prehranu te je već godinama, baš kao i supruga mu Jelena, vegan, a uz to oboje izbjegavaju i ugljikohidrate i šećer.