vrijeme je za predah

Zlatni olimpijac Novak Đoković uživa u zasluženom odmoru: Nakon Pariza stigao u Dubrovnik

07.08.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svih vremena osvajanjem olimpijskog zlata u Parizu došao je do jedinog naslova koji mu je nedostajao u karijeri. Pobijedio je u finalu Španjolca Carlosa Alcaraza, koji ga je ranije ove godine pobijedio u finalu Wimbledona te tim rezultatom kompletirao veličanstvenu karijeru. Novak Đoković je svoj trijumf odlučio proslaviti krstareći Jadranom

Novak Đoković je nakon velikog uspjeha krenuo je na zasluženi odmor, a ploveći Jadranom za jednu od prvih stanica izabrao je Dubrovnik, koji rado posjećuje.

U svibnju je bio na koncertu

Đoković je tako nakon Pariza stigao u Dubrovnik, a fotografijom s jednim od najboljih tenisača svijeta pohvalili su se iz tamošnjeg poznatog restoran na Lapadskoj obali. Prije koji mjesec boravio je u Dubrovniku kad je viđen u Revelinu na Severininom nastupu.

Prošle godine se u srpnju s obitelji opuštao dubrovačkim plažama. Doplovili su na svojoj jahti Tara (koju je tenisač nazvao po svojoj kćeri). U Dubrovnik je tada došao nakon odigranog finala Wimbeldona u kojemu je izgubio od Carlosa Alcaraza.

NE MOŽE BITI PONOSNIJI

Novak Đoković pobjedu proslavio s prijateljima, a zlatnu medalju nije skidao ni u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju

'Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti', rekao je svojedobno Đoković, koji je Dubrovnik nazvao biserom Jadrana.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević