BARBRA STREISAND I JAMES BROLIN

U braku su 26 godina i imaju četvero djece, no niti jedno zajedničko

17.10.2024 u 06:09

Bionic
Reading

U srpnju ove godine Barbra Streisand i glumac James Brolin proslavili su 26. godišnjicu braka. Njoj je to bio drugi, a njemu treći brak te su, odlučivši ozakoniti svoju ljubav, pristali i na veliku, proširenu obitelj u kojoj je glavnu riječ vodilo četvero djece. Evo tko su oni

'Prije negoli su se upoznali i Barbra i James bili su izrazito nesretni u ljubavi.' Tim riječima gotovo svi tekstovi, vezani uz ljubavnu priču danas 82-godišnje Barbre Streisand i dvije godine starijeg Jamesa Brolina, započinju njihovu storiju, stoga ne bi bilo u redu da i mi počnemo ikako drugačije, jer tako je to, kažu, i izgledalo.

Upoznali su se u spoju na slijepo 1. srpnja 1996. godine, a kliknuli su na prvu i proveli ga razgovarajući do ranih jutarnjih sati. Od prvog trenutka bila je brutalno iskrena prema njemu, a to mu se svidjelo.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Upoznali smo se na jednoj večeri. Očekivala sam muškarca velikog poput planine, zaraslog u bradu, a pojavio se svježe obrijani čovjek s urednom frizurom. Pitala sam ga: 'Tko ti je zeznuo kosu?'' prisjetila se Barbra te nastavila: 'Kasnije mi je rekao da se u tom trenutku zaljubio u mene. On je jedan od rijetkih koje je zavela iskrenost.'

  • +4
Barbra Streisand Izvor: Profimedia / Autor: - / Everett / Profimedia

Prije njihovog sudbonosnog susreta oboje su bili u braku - Barbra od 1963. do 1971. s glumcem Eliotom Gouldom, s kojim ima sina, dok je Brolin bio dva puta u braku - s Jane Cameron Agee, s kojom ima sina i kćer, te Jan Smithers, s kojom ima kćer.

Jason Gould, 57

Iz braka s prvim suprugom Barbra Streisand ima sina Jasona Goulda, rođenog 29. prosinca 1966. godine. Iako je i sam počeo graditi karijeru kao glumac, pojavljujući se s roditeljima u nekoliko filmova te čak radeći kazališne produkcije krajem 90-ih, na kraju je ipak odlučio postati glazbenik.

U nekoliko prilika nastupio je s majkom, a zajedno su snimili i nekoliko dueta. Još kao 21-godišnjak roditeljima je priznao da je gej, a ona nikada nije krila da mu je u svemu velika podrška. I dandanas iznimno je blizak s roditeljima, iako se trudi zadržati medije od svog privatnog života.

Josh Brolin, 56

​Vjerojatno najpoznatiji od sve djece Streisand-Brolin je Josh Brolin, rođen 12. veljače 1968. u Jamesovom braku s pokojnom Jane Agee. Upravo je on, poput svog oca, ali i maćehe, postao uspješan glumac, a slavu je postigao već u mladosti glumeći u hitu iz 1984. 'Goonies', dok je za ulogu u filmu 'Milk' iz 2008. zaradio i nominaciju za Oscara.

On sam ženio se tri puta - s glumicom Alice Adair (1988.-1994.) ima dvoje djece, Trevora i Eden, koji su oboje glumci; s glumicom Diane Lane (2004.-2013.) te s manekenkom Kathryn Boyd (od 2016.), s kojom ima kćeri Westlyn i Chapel.

Jess Brolin, 52

Mlađi od dvoje djece iz braka Brolina s Jane Agee je Jess Brolin, rođen 7. veljače 1972., i o njemu se zapravo najmanje zna, iako je krajem 90-ih i početkom 2000-ih radio kao voditelj produkcije na nekoliko filmskih projekata.

Unatoč tome što je i sam mogao postići nevjerojatan uspjeh, Jessu je očito sve krenulo nizbrdo, a 2011. svijet su obišle fotografije dok prekapa po smeću. Barbra Streisand tada je preko svog glasnogovornika poručila: 'Ponudili smo mu pomoć i podršku i nastavljamo to činiti. Jako ga volimo i želimo mu samo najbolje.'

Molly Brolin, 36

Najmlađa od sve Brolinove djece, Molly Elizabeth Brolin, rođena je 28. studenog 1987. u braku s njegovom drugom suprugom, glumicom Jan Smithers. O njoj se, baš kao i starijem joj polubratu Jessu, jako malo zna, jer je Molly odlučila ostati podalje od medija.

I sama je radila kao producentica i članica producentskog tima na projektima poput 'Ljudi u crnom 3', 'Kraljevska romansa' i 'John Mulaney: New in Town'. Diplomirala je na Berklee College of Music i poznato je tek da se udala 2017. godine.