nova ljubav

Udahnula mu je novi život: Jamie Foxx se ne odvaja od samozatajne djevojke

25.09.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Popularni glumac Jamie Foxx već je više od godinu dana u vezi s djevojkom o kojoj se ne zna puno. Alyce Huckstepp zazire od društvenih mreža, a izvori tvrde da je sjajan izbor za ambicioznog glumca

Iako se prošle godine borio za život te zabrinjavao obožavatelje i članove obitelji svojim narušenim zdravstvenim stanjem zbog kojeg je u bolnici proveo nekoliko tjedana, Jamie Foxx sada živi kao da mu je udahnut novi život.

U lijepoj novinarki Alyce Huckstepp popularni je glumac pronašao partnericu prije nešto više od godinu dana, a strani mediji prenijeli su da je par bio u vezi još u kolovozu 2023. nakon što su viđeni zajedno u javnosti na istoj lokaciji Nobu.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Jamie Foxx novu djevojku je upoznao s obitelji

Par je ovog vikenda zajedno prisustvovao vjenčanju glumčeve kćeri Corinne Foxx i njezinog dugogodišnjeg partnera Joea Hootena, a zatim su u ponedjeljak viđeni na opuštenom spoju.

Paparazzi su ih ulovili kako napuštaju otmjeni restoran Nobu u Malibuu u Kaliforniji hodajući jedno kraj drugog. Oboje su nosili traperice, dok je glumac još jednom dokazao svoju ljubav prema kaubojskim šeširima koje često nosi.

Ipak, koja je budućnost njihove veze još se ne zna...

'Jednostavno nikad nisam bio uvjeren da je brak dobra ideja za mene. Imao sam prijatelje koji su imali sjajne brakove, drugi i nisu baš. I nikad se nije činilo da je brak potreban za odgoj moje djece u sigurnoj atmosferi punoj ljubavi', napisao je glumac 2021. u svojim memoarima napominjući kako ne misli da je tip za ženidbu.

  • +14
Vjenčanje Corrine Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Dsanchez / CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia