emilia perez

Uloga u novom filmu omogućila je Seleni Gomez i Zoe Saldani da iskoriste svoje talente

12.10.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Superzvijezde Selena Gomez i Zoe Saldana kažu da im je snimanje filma 'Emilia Perez' omogućilo da iskoriste svoje emocije i talente

U režiji francuskog redatelja Jacquesa Audiarda, 'Emilia Perez' spaja različite žanrove mjuzikla, krimića i komedije kako bi ispričala priču o vođi meksičkog kartela, kojeg glumi Karla Sofia Gascon, koji lažira svoju smrt kako bi postao žena.

Zoe Saldana u ulozi odvjetnice, Selena Gomez u ulozi majke

Gascon, transrodna glumica, portretira i muški i ženski identitet Emilije Perez. Saldana preuzima ulogu odvjetnice koja pomaže Perez na njezinu tranzicijskom putu, dok Gomez prikazuje majku Perezove djece.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Gomez, rođena u Teksasu, opisala je projekt kao 'dar strpljenja i odvažnosti'. 'Emilia Perez' predstavljena je na melodičnom španjolskom i prikazuje pjevačke i plesne vještine glumačke ekipe.

Film na Netflix stiže u studenom

  • +7
Premijera filma Emilia Perez Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia

'To mi je dalo priliku da se ponovno povežem s dijelom sebe od kojeg sam se tako davno oprostila', rekla je Saldana, zvijezda 'Avatara' i 'Čuvara galaksije', dodavši da će 'uvijek biti plesačica u duši'.

Film je debitirao u Cannesu u svibnju, gdje je dvostruko nagrađen, osvojivši nagradu žirija festivala, a Saldana, Gascon, Gomez i Adriana Paz dijele nagradu za najbolju glumicu. 'Emilia Perez' emitira se na Netflixu od 13. studenoga.