POČELO ODBROJAVANJE

Uzbuđenje raste uoči domaćeg vjenčanja godine: U Split je stigla i Hanina kuma Domenica Žuvela

18.02.2022 u 21:08

Bionic
Reading

Domenica Žuvela, najbolja prijateljica glazbenice Hane Huljić koja se sutra udaje za Petra Grašu, na svojem je Instagram profilu objavila vijest da je stigla u Split

Domenica je na Instagram Storyju pored snimke iz auta poručila 'Home Sweet Home'.

Vjenčanje godine, kako je najavljeno, održat će se sutra u Splitu u poslijepodnevnim satima, a zasad je puno toga obavijeno velom tajne.

Kako se pisalo, ceremoniji će nazočiti samo najuži krug članova obitelji i prijatelja, dok će veliko vjenčanje za nekoliko stotina uzvanika biti održano na jesen.

Domenica u ranijem intervjuu za Dnevnik.hr nije krila uzbuđenje zbog vjenčanja njezine bliske prijateljice Hane i Petra Graše.

  • +2
Hana Huljić i Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

'Nekidan smo baš pričale o tome i shvatile da se nismo nikad 'službeno' dogovorile, ali kad si s nekim tako blizak, a ona je za mene kao prava sestra, onda to dođe prirodno i nekako se podrazumijeva. Hana i ja ne moramo pričati, dovoljno je samo da se pogledamo i znam da u tom trenutku obje znamo što mislimo', ispričala je, pa je dodala i kako Hana kao mladenka nije nimalo zahtjevna jer je i općenito najskromnija osoba koju poznaje.

Zadovoljna je i njezinim odabranikom.

'Jednostavno kad se dvoje najboljih ljudi koje poznajem spoje, onda vam je sve jasno! Cijenim ga prvenstveno kao predivnu i iskrenu osobu, što može svatko potvrditi tko se ikada našao u njegovom društvu, a onda i kao izvanrednog glazbenika čija karijera bi trebala biti svakom glazbeniku inspiracija!', pohvalila je Domenica Petra Grašu za Dnevnik.hr.

Što se tiče svečanog stajlinga mladenke Hane Huljić, Josip Lijić, njezin dugogodišnji frizer i šminker u razgovoru za RTL.hr otkrio je poneke detalje njezinog vjenčanog looka.

'Bit će to jednostavan i lagani make up. U slučaju da ćemo kosu ostaviti raspuštenu, Hani ćemo napraviti lagane valove. Ona je jednostavna djevojka i toga ćemo se i držati', rekao je Lijić s kojim Hana surađuje već dugi niz godina. Osim Hane, za najvažniji dan popularne splitske obitelji u Josipove ruke prepustit će se i Hanina majka Vjekoslava Huljić.

Vjenčane cipele potpisuje dizajner cipela Ivan Ledenko koji sa suprugom Sandrom stoji iza istoimenog brenda, a za RTL.hr je dvojac iz brenda Arileo opisao i njezinu vjenčanicu.

'Bit će jednostavna i prozračna. To je jedno od pitanja koje čujem svaki dan. Ona je djevojka koja nije od nikakvih čipki ni perlica. Vjenčanica ima zanimljiva rješenja s dizajnerskim potpisom. Unikatna je i odrađena samo za nju. Hani smo radili oduvijek pa tako i maturalnu haljinu i mnoge druge', rekao je Jurica u intervjuu za RTL.hr.