kakva linija

Uživa u babljem ljetu: Zvijezda Kumova pokazala tijelo u bikiniju, dovela ga je do savršenstva

10.09.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica kazališta Moruzgva koju gledatelji mogu pratiti u seriji 'Kumovi', Ecija Ojdanić, jedna je od onih sretnica koja joj uživa na moru. Sunčan i topao provela je hvatajući boju

Ecija Ojdanić gušta na plaži uz još uvijek toplo more, a na svom Instagram profilu sve je počastila s nekoliko prizora u kupaćem kostimu.

'Nakon 19 godina majčinstva, dočekala sam i ovakav prvi dan škole ', poručila je glumica uz fotografije koje zaustavljaju dah zbog njezine savršene figure. Istesala se uz trčanje i aktivan način života.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Mora se priznati da s godinama izgleda sve bolje, a to ponajviše duguje velikoj promjeni u načinu života, koju je uvela prije osam godina kada je prestala pušiti.

Njezin 'morski' izgled ovaj put su među ostalim pohvalile kolegice Petra Kurtela, Karmen Sunčana Lovrić i Anita Matić Delić, a jedan od fanova je poručio da je 'hipnotiziran njezinom ljepotom'.

MODNE BLIZANKE

Ecija Ojandić i Minea kao da su se dogovorile oko stajlinga

Pogledaj galeriju

Ne skriva ponos

Ecija je, podsjetimo, nedavno boravila u Amsterdamu. Naime, njezina kći Cvita započela je novu etapu svog života te će studentske dane provesti upravo u glavnom i najvećem gradu Nizozemske. 'Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška', poručila joj je ponosna mama u jednoj od ranijih objava.