LJUBAV DO NEBA

Veliko slavlje u obitelji Jamieja Olivera: Intimna ceremonija u Las Vegasu

26.06.2024 u 12:13

Bionic
Reading

Omiljeni televizijski kuhar njegova supruga prošle godine su jedno drugom rekli 'da' tijekom obiteljskog putovanja na Maldivima, a sad su to učinili i na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu

Jamie Oliver je na Instagramu je podijelio više prizora s tog, za njih velikog dana, koji uključuje fotografije s Elvisovim 'dvojnikom', ali i neke s njihovog 'originalnog' vjenčanja koje se odvilo 2000. godine.

'Sretna 24. godišnjica braka Jools 24. Volim te Las vagus baby', poručio je 49-godišnji kuhar i dodao kako su imali dobru zabavu u Las Vegasu. Obožavatelji i slavni prijatelji brzo su preplavili komentare dobrim željama. Jools je kasnije u svoje Instagram priče dodala video na kojem hodaju hodnikom do svog hotelskog apartmana nakon što su se treći put vjenčali. Mama petero djece bila je za tu prigodu odjevena u traperice s bijelim čipkastom bluzom i odgovarajućim velom za ceremoniju.

Jools je kasnije u svoje Instagram priče dodala video na kojem hodaju hodnikom do svog hotelskog apartmana nakon što su se treći put vjenčali. Mama petero djece bila je za tu prigodu odjevena u traperice s bijelim čipkastom bluzom i odgovarajućim velom za ceremoniju. Prošle godine su zavjete obnovili na Maldivima.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prisjetimo se, njihov veliki dan 2000. godine bilo upravo onakvim kakvo mnogi sanjaju, od ceremonije vjenčanja koja se održala u crkvici All Saints u Ricklingu (Essex) do partyja una kojem je slavni kuhar pokazao koliko ne zna plesati. On je nosio svijetlo plavo odijelo s nježno ružičastom košuljom i kaubojske čizme, a Jools satensku vjenčanicu i raskošni veo sa cvjetnom tijarom. Zavjete obnavljaju, kako su ranije objasnili, jer 'nije mala stvar toliko godina biti u sretnom braku'.