'Don't Move'

Volite bizarne priče o serijskim ubojicama? Netflix ima nešto novo za vas

25.10.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Film koji je nedavno stigao na Netflix pravi je izbor za ljubitelje napetih trilera i filmova koji tematiziraju susret nasilnika i žrtve! U ovom filmu glavnu riječ vodi lijek za paralizu, a pitanje je hoće li glavna junakinja uspjeti pronaći rješenje za nedaće koje su je sustigle

U posljednje vrijeme kao da bježimo iz vlastite realnosti i neki čudni bijeg pronalazimo u bizarnim pričama o serijskim ubojicama. Priča o dinamici unutar obitelji Menendez, kao i psihološka stanja braće uoči i nakon ubojstava vlastitih roditelja privukla je vrlo velik broj gledatelja, a isti uspjeh Netflix očekuje i s filmom 'Don't Move'.

Film je na Netflix stigao 25. listopada, točno u petak kako biste njime ispunili vikend pred nama.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Nova napetost na Netflixu

Radnja filma prikazuje Iris, koju glumi Kelsey Asbille, koja se gubi u šumi te tada upoznaje stranca koji joj ubrizgava lijek od kojeg ostaje paralizirana.

Kao što sinopsis otkriva, u filmu je riječ o žalosnoj ženi koja se nada pronaći utjehu duboko u izoliranoj šumi, no umjesto utjehe susreće stranca kojeg nitko ne bi volio susresti. Napeta radnja u kojoj pratimo njezin bijeg, skrivanje i borbu za život mogla bi posve osvojiti ljubitelje trilera.

DON'T MOVE | Official Trailer #2 | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Trailer za film objavljen u rujnu pokazuje da Iris ima samo 20 minuta prije nego što joj agent u potpunosti uništi sposobnost kretanja, ostavljajući je u šumi s malo mogućnosti za preživljavanje.

'To je ono što je rezoniralo sa mnom, očajnička borba da nadvladam nešto zbog čega se osjećam paralizirano', rekla je 33-glumica.

SAVRŠENI POGLED

Kakva oaza u šumi: Dom legendarnog glumca osvojit će ljubitelje prirode

Pogledaj galeriju