njezini snovi

Vraća li se Meghan Markle svom starom životu? Sve je više dokaza koji na to upućuju

17.08.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Iako je zbog ljubavi pristala odreći se svog lifestylea i postati vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle nije se uspjela zadovoljiti samo tom titulom. Kreativni um ne spava pa sve više stvari upućuje na to da priprema nešto veliko

Tri godine nakon što su Harry i Meghan otišli iz Londona, iza njih su brojni projekti poput autobiografije, dokumentarne serije i podcasta, no par ne planira stati na tome. I dok Harry odlazi u Afriku snimiti dokumentarac s Netflixom, Meghan se planira vratiti životu kakav je poznavala prije negoli je postala članica kraljevske obitelji.

Prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji Meghan je bila vrlo aktivna na Instagramu, vodeći i svoj osobni račun i blog o životnom stilu The Tig.

Iako danas većina poznatih ima Instagram, Meghan svoj povratak na popularnu društvenu mrežu najavljuje još od prošle godine.

Nedavno su društvene mreže uočile zanimljiv nepotvrđeni račun na Instagramu s imenom @meghan i slikom ružičastog cvijeća kao profilnom slikom, a sve su veća šuškanja da će upravo taj račun koristiti Meghan. Iako već dugo nije objavljivala svoja stajališta o modi, nije dijelila svoje ukusne recepte niti otkrivala detalje svakodnevice, sluti se da će upravo ovaj profil biti prozor u svijet koji interesira mnoge.

Spomenuti račun na Instagramu zasad nema objava, no već ima više od 70.000 pratitelja.

I dok se šuška o njezinom povratku na društvene mreže, Meghan se u posljednje vrijeme nekoliko puta pojavila u objavama prijateljica, a korisnici društvenih mreža tvrde da su njezine posljednje fotografije u bež kaputu zapravo namještene te da njima najavljuje svoj povratak lifestyle sceni.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia