Royal United Hospital

Zabrinuta Camilla progovorila o zdravlju kralja Charlesa

05.09.2024 u 09:08

Bionic
Reading

Od siječnja je poznato da je kralj Charles III. obolio od karcinoma, no otada nije otkrivano puno podataka. Poznato je da mu se pristupilo s najsuvremenijim metodama liječenja, a njegova pojavljivanja sve su češća

Kraljica Camilla posjetila je engleski grad Barth u kojem je smještena bolnica Royal United Hospital, a sve kako bi prisustvovala otvaranju novog centra za liječenje raka 'Dyson Cancer Center'. S obzirom da kraljevska obitelj posljednjih mjeseci prolazi kroz teško razdoblje susretanja s karcinomom, kraljica je progovorila i o stanju kralja.

Britanska kraljica rijetko dijeli informacije o zdravlju i stanju kralja Charlesa, a nedavno je otkriveno da Camilla osjeća zabrinutost.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Naravno da razumije da je to bilo vrlo važno i nema šanse da bi rekla Charlesu što da radi. Ona želi da on uspori, boji se da previše radi', otkrio je nedavno jedan izvor za strane medije otkrivši da kraljevi angažmani brinu Camillu koja bi htjela da on uspori tempo.

Međutim, 77-godišnja kraljica donijela je dašak dobre nade i Charlesovo stanje ocijenila pozitivno: 'Da, jako mu je dobro.'

Kratkim je odgovorom tako odgovorila na pitanje predstavnika novootvorenog centra, ali od nje se nisu mogli izvući detalji koji bi otkrili i o kakvom se točno karcinomu radi.

Naime, kraljevska obitelj još uvijek nije objavila o kakvom je karcinomu riječ. Poznato je da je kralj u siječnju 2024. liječen u bolnici u Londonu zbog benignog povećanja prostate, no tijekom operacije ipak mu je dijagnosticiran karcinom o kojem nije puno otkriveno.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju