Osmjesi od uha do uha

Zajedno na premijeri: Junaci iz 'Kumova' nisu samo partneri na ekranu već i u privatnom životu

03.09.2024 u 08:47

Bionic
Reading

Ljubitelji hit serije koja se emitira na Novoj TV su došli na svoje budući se počela emitirati nova sezona 'Kumova'. Glumci su se vratili sa svojih ljetnih destinacija, neki već naveliko rade, a Vedrana (Jagoda Kumrić) i Zlatan (Konstantin Haag) su plijenili pažnju na premijeri filma 'Šalša'

Mlade glumačke zvijezde, Jagoda Kumrić i Konstantin Haag inače uspješno čuvaju svoju privatnost od javnosti i ne žele otkriti ama baš ništa o svojim ljubavnim životima. Ponešto se o njima može doznati iz fotografija koje oboje objavljuju na društvenim mrežama.

O svojoj vezi u stvarnom životu su šutljivi

Tako ovog ljeta nisu odoljeli a da ipak ne objave koju zajedničku fotografiju s odmora. Sada su osunčani, sretni i modno usklađeni rado pozirali fotografima na zagrebačkoj premijeri održanoj u ponedjeljak navečer.

Za njihovu se romansu saznalo kad su ih fotografi 'uhvatili' u romantičnoj šetnji središtem Zagreba u jesen 2019. godine. Samozatajno i na 'kapaljku' plavokosa Splićanka odgovorila je svojedobno na pitanje 'kako funkcionira spajanje privatnog i poslovnog u njihovom slučaju'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Rekla je da 'lagano, sasvim lagano, sve štima među nama'. Inače, Jagoda je majka petogodišnje djevojčice kojoj je dala ime Nastajsa. 'Kako mi se trenutno čini, u potpunosti naslijedila moj karakter. Ona je potpuno svoja i zna što hoće, ali i dosta tvrdoglava. To je dobro za njenu budućnost, ali izazov za mene, hahaha', ispričala je za tportal. Tadanam je otkrila da ju je njezina kćer 'naučila strpljenju, nesebičnosti, smirila je i ukazala joj na važnost malih svakodnevnih trenutaka'.

  • +6
Premijera filma 'Šalša' u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Josip Mikacic/PIXSELL