pokazala super liniju

Zlatna olimpijka Barbara Matić uživa u ljetnim radostima, osvanula u badiću

22.08.2024 u 10:20

Bionic
Reading

Prošlo je 20-ak dana otkako je Barbara Matić ispisala povijest. Zlatom ovjenčana olimpijska pobjednica u judu nakon Olimpijskih igara, fešta i dočeka, sada zasluženo odmara u Dalmaciji

Zlatna pariška olimpijka, splitska džudašica Barbara Matić ovih je dana bila na koncertu Željka Joksimovića, posjetila je djecu koja pohađaju ljetni kamp Anovi moments u Splitu, a prije toga se opuštala u Dubrovniku u društvu prijatelja i kolega poput Ive Oberan iz Judo kluba Župa Dubrovačka.

Brojnim fotografijama i snimkama je pokazala kako izgledaju njezini ljetni dani, a mnoge je razveselio prizor s plaže kada je pozirala u bikiniju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Zlatna i najjača Barbi', 'Top body', 'Odmaraj se kraljice', 'Najbolja, najjača i najljepša', pišu joj pratitelji. Nakon ljeta čeka je vjenčanje s godinu dana mlađim dečkom, Franom Vugdelijom.

Iduće godine svadba

S njim je u vezi šest godina, a već su odabrali mjesto za vjenčanje i pjesmu za prvi ples. Barbara je otkrila da bi 'dosta toga napravila da bude sve to veselo, za mlade', a da bi njezin zaručnik 'sve to malo smirio'.

Zaručili su se u Londonu, a ona je, izjavila je 'pokvarila prvotni plan zaruka'.

'To je trebala biti ponoć na mostu, pod zvijezdama i vatrometom, romantika kao iz filmova. Ali ja sam morala na WC, morali smo otići s mosta i policija nam nije dala da se vratimo na most. Tako da smo upali u gužvu među more ljudi, pa je morao odgoditi svoj plan. Na koncu se jesam zaručila na mostu, ali nije možda bilo romantično kako je on zamišljao', rekla je za In Magazin.

Barbara Matić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL