KRALJICA HRVATSKOG SPORTA

Zlatna olimpijka Barbara Matić o sretnim vijestima na privatnom planu

08.08.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Barbara Matić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a nekoliko dana nakon velikog uspjeha stigla je u svoj grad Split. Osim sportskih postignuća, uspješna je i zadovoljna i u ljubavi

Nakon dočeka u zračnoj luci, u Splitu Barbari Matić je pripređena i nevjerojatna dobrodošlica u njezinom džudo klubu Pujanke, a kad se odmorila pojavila se na koncertu 'Imotski ne zaboravi'. Naša džudašica popela se na pozornicu tijekom koncerta, a ogrnuta hrvatskom zastavom mahala je oduševljnoj publici.

Njezina najveća podrška

Barbarin izlazak na pozornicu s ponosom je pratio godinu dana mlađi dečko Frano Vugdelija, s kojim je u šestogodišnjoj je vezi. Upoznala ga je na Fakultetu za elektrotehniku, strojarstvo i brodogradnju. Žive zajedno, a on radi posao u struci, bavi se obnovljivim izvorima energije, projektira vjetroparkove, solare.

Zlatna Olimpijka je prije nekoliko dana ispričala da zbog obaveza ona i Frano nemaju vremena kuhati pa da im kuhaju mame, a sada je otkrila još jednu novost u njihovom životu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Sa svojim dragim je isplanirala kad će pred oltar. 'Dogodine se planira vjenčanje, tako da i to ćemo uklopiti u iduću godinu. Pir bi trebao biti veliki', otkrila je Barbara za In Magazin.

Barbara Matić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL