svi joj čestitaju

Zvijezda 'Kumova' već danima slavi: Ima više razloga za to

03.10.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić posljednjih je u slavljeničkom raspoloženju. Zadnjih dana je sa suprugom Robertom Orhelom boravila u Berlinu gdje je uspješno sudjelovala na Berlinskom maratonu, a ovoga tjedna njezina majka je proslavila 75. rođendan

Poznata je strast Ecije Ojdanić prema trčanju. Tim se sportom počela baviti 2015. godine nakon jednog Zagrebačkog cenera. Nakon toga su uslijedili njezini odlični trkački rezultati, a sada je ovih dana je istrčala jubilarni deseti maraton na koji se otputila u Njemačku.

Lijepa Drnišanka je tom prigodom na društvenim mrežama podijelila više prizora iz Berlina, a maraton je posvetila svojoj majci, Milenki.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

'Drniški geni glavni adut'

'Ovaj jubilarni, deseti maraton posvećujem svojoj mami, koja danas slavi svoj 75. rođendan. Inače, ona je najveća protivnica mog trčanja. Ali upravo su ti drniški geni glavni adut za upornost, dosljednost i ludost za ovaj sport i ove rezultate. Nije PB, personal best, ali s obzirom na okolnosti, odlično vrijeme, 3:32 kojim sam prezadovoljna. A o Berlinskom maratonu imam samo superlative. Fenomenalna organizacija, navijači duž cijele staze, predivan grad, jedna kružna staza. Grad od 3,8 milijuna stanovnika diše trku zbog kojeg je u Berlin došlo cca 150 000 ljudi. Apeliram na moje Zagrepčane da jednako podrže maraton za 2 tjedna, a ne mrzovoljom i predbacivanjem. E, da i moji #najjakiji koji su ubili i rezultatima, i dobrim provodom. I, majko, sretan ti rođendan! Da uživaš u maratonu svojih akcija još dugo, dugo', stoji uz Ecijinu objavu iz Berlina.

Upravo je njezina mama bila protiv njezinog trčanja. Ecija je prije godinu dana otkrila da joj je mama prije jednog polumaratona rekla da se 'ostavi tog trčanja i da ako baš mora, trči malo po tom parku!'. Glumica je jako povezana s majkom i sestrom, skupa su prošle kroz teške životne periode.

MODNE BLIZANKE

Ecija Ojandić i Minea kao da su se dogovorile oko stajlinga

Pogledaj galeriju