'Dead to Me'

Zvijezda Netflixove serije zbog bolesti prekida karijeru: Ima dana kada ne mogu sići niz stepenice

13.11.2022 u 19:51

Bionic
Reading

Christina Applegate otkrila je kako je njezina glavna uloga u Netflixovoj hit seriji 'Dead to Me' (Ubojite prijateljice) vjerojatno njezin posljednji glumački posao zbog intenzivne borbe koju vodi s multiplom sklerozom

"Jen Harding je taj lik koji će, vrlo vjerojatno biti posljednji koju ću glumiti", izjavila je nedavno u razgovoru za Variety pedesetogodišnja glumica. Podsjetimo, ona se glumom počela baviti doslovno dok je još bila beba, a probila se sa kultnom serijom "Bračne vode".

"S mojom bolešću ne znam koliko sam sposobna. Ali ovo je bio dar. Ovo mi je bio dar.", rekla je još Applegate kojoj je bolest dijagnosticirana početkom 2021.

Glumica je uvjerena kako joj je rad na Netflixovoj seriji pomogao da shvati koliko je i kako uopće sposobna raditi.

"Moralo je biti hladno, jer je toplina naš kriptonit. Ne možeš ni raditi tih 18 sati dnevno. Bilo je to nemoguće.", rekla je o svojim poteškoćama.

Dodala je još i kako su autorica serije "Ubojite prijateljice" Liz Feldman, ali i ostatak ekipe bili "tako puni ljubavi" tijekom snimanja".

  • +7
Christina Applegate Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

A snimanje nije uvijek išlo po planu.

"Ako bi ih nazvala ujutro i rekla: ‘Društvo, ne mogu sići niz stepenice‘, odgovorili bi ‘U redu! Nećemo danas. Radit ćemo druge stvari.‘ Netflix nam je čak dopustio da napravimo pauzu od nekoliko mjeseci kako bih se mogla pribrati nakon dijagnoze i pronaći liječenje", otkrila je iskreno zvijezda serije.

Kako vjerojatno ciše neće biti u prilici biti ispred kamere, glumica razmišlja o prelasku na druge poslove u Hollywoodu.

Podsjetimo, Applegate je prvi put progovorila o svojim zdravstvenim problemima u kolovozu 2021., objavivši na Twitteru da je to bilo "čudno putovanje i težak put."

Početkom mjeseca, iznijela je i neke od komplikacija koje je doživjela kao posljedicu MS-a, među ostalim i da se naglo udebljala dobivši skoro 20 kilograma.

"Ne mogu hodati bez štapa. Nikad neću prihvatiti ovo. Ljuta sam.", rekla je tada za New York Times.