'it dečkO' Hollywooda

Zvijezda 'The Beara' o novom filmu: Ne samo da glumi Brucea Springsteena, već će i pjevati

26.06.2024 u 14:15

Bionic
Reading

Američki glumac koji je briljirao u ulozi chefa Carmyja u hit-seriji 'The Bear', svoj kuharski nož zamijenit će trzalicom i gitarom. Čini se da je spreman preuzeti još važniju i izazovniju ulogu, jedne od najvećih glazbenika svih vremena u filmu koji prati stvaranje njegovog kultnog albuma 'Nebraska' iz 1982.

Na premijeri treće sezone filma 'The Bear' na crvenom tepihu u utorak navečer, Jeremy Allen White je otkrio Marcu Malkinu iz Varietyja da još nije upoznao Brucea Springsteena.

'Komunicirali smo malo preko nekih drugih ljudi. Još moramo razraditi neke stvari, a ja pokušavam imati malo vlastitog procesa s tim prije nego što upoznam čovjeka, Želim ga pokušati što bolje razumijeti, tako da imam samopouzdanje kad stanem pred njega', priznao je.

JEDAN JE THE BOSS

Žare i pale, a 70 im je godina: Spektakl za pamćenje Brucea Springsteena i E Street Banda

Pogledaj galeriju

Upitan želi li sam pjevati za Springsteenov film, White je odgovorio: 'Pokušat ćemo. Dat ćemo sve od sebe.' U međuvremenu, White se vraća u kuhinju kao Carmy Berzatto u trećoj sezoni 'The Beara'. Govorio je o svojoj kolegici Ayo Edebiri, koja će debitirati kao redateljica u trećoj sezoni. 'Napravila je prekrasan posao. Bila je vrlo samouvjerena. Svi znaju koliko je ona pametna, prekrasna i vrlo intuitivna glumica. Mislim da je također intuitivna redateljica', rekao je White.

  • +3
Jeremy Allen White Izvor: EPA / Autor: ALLISON DINNER

Bilo je samo pitanje vremena kada će 'The Boss' dobiti svoj biografski film i njegovi obožavatelji napokon su to dočekali. 'Deliver Me From Nowhere' bit će zasnovan na knjizi Warrena Zanesa iz 2023. godine, koja govori o stvaranju Springsteenovog šestog studijskog albuma kojeg mnogi smatraju njegovim najsirovijim i najosobnijim, budući se bavi njegovom depresijom i usponom do svjetske slave.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Nebraska' je 150. album na listi najvažnijih albuma svih vremena prema izboru časopisa Rolling Stones (2020. godine) te prethodnik iznimno poznatog albuma 'Born in the U.S.A.' iz 1984. godine. U realizaciju filma uključit će se, kako Springsteenov dugogodišnji menadžer Jon Landau, tako i sam voljeni američki roker.

Izvor: Društvene mreže