JASNA PORUKA

Bad Blue Boysi se oglasili uoči Bayerna: Već na zagrijavanju....

Bionic
Reading

Nakon jednogodišnje zabrane 'izbivanja' s europskih utakmica, Bad Blue Boysi u velikom stilu vraćaju se na međunarodnu scenu. Ulaznice dostupne za gostovanje u Münchenu razgrabljene su u rekordnom vremenu, pa će tako najmanje 3224 Dinamovih navijača biti na Allianz Areni

Naime, ta je brojka službeno bila dostupna Dinamovim navijačima, ali sigurno će na tribinama najvećeg njemačkog kluba biti koja tisuća više. Jer znamo koliko Hrvata živi u ovim krajevima.

Ipak, najglasniji podražaj doći će s dijela gdje su smješteni Boysi, a oni se za ovu utakmicu posebno pripremaju.

Evo njihove poruke.

'Prije 20 godina, na gostovanju u Stuttgartu, izvedena je prva i jedina ikad koreografija na gostujućoj europskoj utakmici u povijesti Bad Blue Boysa. S obzirom na to da smo prošlu europsku sezonu praktički cijelu imali zabranu gostovanja, ove sezone potrudit ćemo se i da brojkom i vizualom, a prije svega fanatičnim navijanjem, budemo vjetar u leđa momcima na terenu.

Za sutrašnju utakmicu spremamo koreografiju za početak utakmice i sve koji imaju ulaznice za gostujući sektor molimo da na ulazima budu čim se tribina otvori. Da već na zagrijavanju pokažemo tko je domaćin na Allianz Areni! Nemojte na tribinu unositi nikakve transparente i zastave jer je ograda rezervirana samo za udarne transparente', poručili su Boysi.