ČAK I U OVOJ KRIZI

Bomba s 'Otoka'; u tajnosti dogovoren transfer koji će po isplaćenoj odšteti biti novi rekord Premiershipa

21.04.2020 u 08:19

Bionic
Reading

Veliki talent europskog i engleskog nogometa Jadon Sancho (20) blizu je povratka na 'Otok', a bio bi to novi rekordan ulazni transfer u Premiershipu

Krilni igrač u kolovozu 2017. otišao je kao tinejdžer iz Manchester Cityja u Borussiju Dortmund gdje je eksplodirao i pokazao kakav je strašan talent. 'Građani su teško pogriješili što su ga prodali za osam milijuna eura, a u bundesligašu zadovoljno trljaju ruke, jer mu je cijena skočila i 15 puta više.

Chelsea, Liverpool i spomenuti Manchester City krenuli su u borbu za mladog napadača, ali prema zadnjim vijestima iz Engleske njih je potukao Manchester United koji je vodio mjesec dana tajne pregovore.

Klub s Old Trafforda je dogovorio sve uvjete sa Sanchom oko visine njegove plaće, kao i odštetu koju bi dobila Borussija pa bi od sljedeće sezone na Old Traffordu trebali gledati ubojiti trojac Jadon Sancho, Marcus Rashford i Anthony Martial.

Nije poznato koliko će ManU platiti na ime odštete, ali engleski mediji barataju podatkom da će to biti najskuplja kupovina nekog engleskog kluba u povijesti odnosno da će biti nadmašen rekord od 105 milijuna eura koliko je upravo velikan s Old Trafforda platio Paula Pogbu.